Asta am pățit și eu și am și pus întrebare... pare că nu vrea să fie problema rezolvată! Din ce știu asta se rezolvă din structura internă a site-ului adică doar cine deține site-ul o poate face.
Merge sa trimiti mail la contact@tpu.ro, ti-am mai spus. Dar nu mai trimite ca nu are sens, i-am explicat lui Kufu care e treaba, eu unul am inteles si aia e.
La faze politice toti au frica ca vor avea probleme, sistemul vrea sa elimine orice opozitie de peste tot, e de inteles ca sterge, ca nu mai raspunde la intrebari de ce s-a sters.
Si eu as face la fel de fapt.
Asa e si pe alte forumuri, cel putin in alte parti mi s-a confirmat asa subtil.
Scrisesem acolo tot ceva de politica externa si s-a sters, evident ca era abuz.
Cand am discutat cu amicu meu moderator a zis asa:
"nu te pot ajuta cu asta".
Eu zic "am inteles de ce". Bine, era o problema oficiala de abuz, nu ca ceream un privilegiu de la el. Ca in rest se rezolva cu alte chestii.
El: ma bucur ca ai inteles...
Nu as avea chef ca admin sa-mi distruga astia viata. Aici e vb de mari interese geostrategice la nivel mare, nu vor sa riste nimic, sa schimbe cumva viziunea oamenilor.
Inca pe FB mai poti zice ce vrei, dar sa vedem pana cand.
Pe Youtube nu se sterg mesajele dar nu apar pe canalul unde ai scris, zicea un sef de canal, ii apare nu stiu unde si le vede el.
Se sterg canale de pe Youtube subit, dar sigur, tot ce e opozitie.
Iar asta da de gandit! Dat fiind ca si astialalti fac la fel ca rusii.
Normal ca nu se vrea rezolvata problema, ca au ei probleme apoi, pot avea probleme, se fac presiuni si de la nivel inalt ca unele emisiuni sa nu mai aiba loc.
Buna,
Problema va fi imediat remediat. Imi pare rau, pentru aceasta situatie. Insa chiar daca nu merge acea caseta, mesajele pot fi trimise de pe orice e-mail catre contact@tpu.ro, nu neaparat prin intermediul site-ului.
Zi buna!
Ionutnutu0909 întreabă: