anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

De ce nu se intalnesc userii TPU la sfarsit de an, in viata reala? Nu ar fi ceva deosebit? Ne vedem, ne cunoastem in viata de zi cu zi. Oh, cat de mult imi doresc asta... Voi nu va doriti?

Răspuns Câştigător
Elianna
| Elianna a răspuns:

Eu zic pas! Tocmai acest lucru face interesante discutiile de pe TPU, ca nu ai habar la ce nivel se afla interlocutorul tau! Sa constati ca "doamna " Ema este un copil de 12 ani, sau ca Elianna este o baba de 70 de ani...nu mai are nic un haz!

| Hombre a răspuns (pentru Elianna):

Cum nu-mi place minorele de 12 ani astept sa faci 75 sa-ti cer mana, oricum la varsta aia nu mai ai nimic de pierdut ba din contra, te vei simti ca o noua nascuta. laughing Apropo, inca o data scuze pentru nesabuinta cu care te-am apostrofat.

| Elianna a răspuns (pentru Hombre):

Daca tot iti pare rau de apostrofare, puteai macar sa stergi acea postare!

58 răspunsuri:
greece12
| greece12 a răspuns:

Eu m-as bucura sa reusesc sa-i cunosc macar pe cei cativa pe care ii pretuiesc in mod deosebit!
Ar fi insa grozav sa avem o zi a TPU si un punct de intalnire fix! Cine poate vine,cine nu,nu.
Realizezi ce ar putea iesi? Ori la bal,ori la spital!
Da, mi-ar place tare mult, recunosc!

ardnaxur1961
| ardnaxur1961 a răspuns:

Eu m-am intalnit deja cu cativa dintre userii de aici.
Numai ca, sincer, nu m-ar incanta o intalnire asa...de-a valma.
Iti dai seama ce-ar insemna sa vina Ema la o asemenea intalnire! Ce naiba discutam cu ea? Desi, la cum te stiu eu pe tine, nu cred ca ai fixa vreo biserica/templu ca punct de intalnire.
Sau, ce te faci, daca, vorba lui Flav, te trezesti cu o turma de minori intre 9-12 ani? Ti-i mai si da ma-sa cu inventar. Nu poti sa le dai o bere, o tigara, un joint, ceva.
Cred ca o intalnire ar fi benefica numai daca s-ar organiza cumva pe categorii de varsta si, mai ales, pe preocupari comune macar.

| мιнαɛℓα36 a răspuns (pentru ardnaxur1961):

Pai atunci facem asa : ne intalnim noi, astia mai maturi si mergem la carciuma, iar Catalin Tenita cu copiii in parc big grin

| anonim_4396 explică (pentru мιнαɛℓα36):

Reao ce esti! Dar... imi place rautatea tawinking

| ardnaxur1961 a răspuns (pentru мιнαɛℓα36):

Si Kron face naveta intre carciuma noastra si gradinita lui Catalin! laughing

| Hombre a răspuns (pentru ardnaxur1961):

Ema e in grija mea, o singura balaceala cu ea in jacuzzi si o scot direct atee.

| Flav a răspuns:

Eu am organizat in Galati astfel de intalniri. Au venit chiar si cativa experti, printre care Harciog, Lora si Dara. Dar erau alte vremuri, alte valuri pe apele marii. Ultima oara, din pacate, cand am chemat lumea, a venit Dara si-n rest numai copii de liceu. Pentru mine n-a fost problema, imi face placere sa vorbesc cu oricine, sa observ cum gandeste tineretul, sa vad daca deja sunt demodat, dar m-am simtit putin stanjenit pentru Dara. Femeie in toata regula, cu fetita langa ea, statea la masa numai cu pustani (aici ma includ si pe mine) si trebuia sa impac si capra si barza la subiecte. Si ce locatie misto am avut: pe Dunare, pe un restaurant-vaporas. Cu timpul, site-ul s-a schimbat, unii din ei nu prea au mai intrat, altii si-au schimbat conturi din diverse motive si asa mai departe. Dar n-as refuza o intalnire mare, indiferent de ce locatie va fi prin tara.happy

| anonim_4396 explică (pentru Flav):

Bai palariosu' dracu' ce esti! laughing Eu m-as intalni cu oricine, indiferent de felul sau de a vedea lucrurile. User-ul marius_8966 a punctat bine. Dar si adolescentii inteligenti vor fi mai mult decat bine primiti.
P.P. Pastreaza Dunarea si vaporasul!winking

| Klepto a răspuns:

Prefer sa-mi fac o groapa de nisip miscator si sa trag un pui de somn in ea sau ca capitanul Hook sa-mi fie doctorul care-mi face controlul la prostata.Pe TPU is infrant intelectual, in viata reala is infrant intelectual, estetic si pot spune ca am infrant anorexia la maxim.Plus ca cine stie peste ce Anders Behring Breivik dau si ma fugareste cu o arma tipand ca un taliban extremist "Death to all infidels".
Chiar crezi ca lumea ar avea ce discuta infara de TPU?
Stiu ca vrei sa te joci dea hotii si vardistii cu niste persoane, poate chiar Catalin, sa o vezi pe cea care tine chenarul albastru in spate mai ceva ca Atlas lumea supranumita Namelas (N0name+Atlas=Namelas, care rimeaza cu Nameless, care este un sinonim la N0name, ce genial is). Prefer prezenta fara nume/infatisare/gen/kg/IQ.

| anonim_4396 explică (pentru Klepto):

"Ciorditorule", nu te mai desconsidera atat, ca o sa ajungi sa fii ferm convins de ceea ce sustii laughing Lumea ar avea ce discuta in afara TPU, dar numai LUMEA. Restul, ar sta dupa gard, zambind amar, regretand faptul ca au fost destul de tampiti incat sa accepte o intalnire LIVEwinking

| Hombre a răspuns (pentru Klepto):

Da băi Klepto-mane vreau sa ma intalnesc cu tine sa trag la ţinta cu arcu" in curul tău imens, slinos si căcăcios. laughing

| мιнαɛℓα36 a răspuns:

O, da...mi-ar placea! Daca se organizeaza sunt prima la apel big grin
@Pentru sceptici : nu trebuie sa veniti bre, toti ...cativa acolo si tot iese ceva...

Elianna
| Elianna a răspuns:

Imi place cum gandesti! Parol! Ma iei si pe mine la dans, cu toate ca am trecut de varsta pupezelor? Ca-mi place sa dansez! Dar te avertizez ca -ti trebuie oarece forta, ca am gabaritul un piiicut depasit! Altfel...sunt usoara ca un fulg, doar sa nu te calc pe bombeu! Nevasta-ta nu o sa aiba nimic de comentat vis-a-vis de aceasta combinatie (pe ring) pentru ca o sa ajungi inapoi la ea stors si epuizat de nu-ti mai trebuie nimic! Doar un pat (!) sa dormibig grin

Elianna
| Elianna a răspuns:

Maaamaaaa,dar ce precis ai fost! Care mama naibii esti? Ala negru? Nu ca as avea ceva cu cei de alte culori (nu politice), dar acum m-ai facut curioasa! Spune :La a?-a imagine eu sunt cel de-al?-lea de sus,, jos, stanga sau dreapta ( sau ca la sah)! Asa mama draga, ca sa te recunoasca omul! Si ...alta data cand vorbesc cu tine sa te am in fata ochilor, aproape (ca sunt mioapa)! Deja imi fac planuri pentru Rio! Dar nu trebuie sa te impacientezi. Inca!

Elianna
| Elianna a răspuns:

Merci de"'duda"! Ma duc sa plang!

Elianna
| Elianna a răspuns:

Acuma poti sa-mi spui "lacramioara",ca m-ai facut sa plang! Lasa dudele sa le manance viermii de matase (sau frunzele,ma rog), ca m-ai bagat in categoria toantelor! Pai se poate asa ceva, senhor (ca sa ma exprim elegant a la Rio!).Eu te facui doar ...de culoare (verde si roz) si tu ma faci ditamai duda?
Editare :Uuuu... am numarul 69 la postare!

| Abandoned a răspuns:

Ham ham! Stiti, mie mi-ar fi frica sa-l cunosc pe Kronstadt in realitate, avand in vedere ce insecta periculoasa e pe TPU. Dar as vrea oricand sa-i cunosc pe toti ceilalti care se ascund in spatele conturilor de caini, pisici, cai, ponei, etc.

| Hombre a răspuns:

Mein Fuhrer esti convins ca vrea sa se intalneasca cineva cu tine cand stie ca esti inarmat cu sange rece si cu dorinta de ai sparge felinarele cuiva doar asa de bagat in seama?
S-au, cu @Clepto-manul cu vorbele-i mieroase si moale si apoi sa ne omoare cu, curul imens de mare?

| anonim_4396 explică (pentru Hombre):

Omule care esti om, daca tot sunt atati viteji si printese neconsolate pe TPU, ma gandesc ca vor si ei sa participe la o chestie tematica, ceva medieval, sau cu iz fascist. Doar asa, de bagat in seamawinking

| Hombre a răspuns:

La sfarsitul anului 2050 Lorra, că atunci implinesc eu 25 ani de la moartea mea si Harciog 15 ani, sa pui o floare acolo, oricum noi suntem la un sprit acolo in slavii si ducem mai departe idealurile TPU. laughing

| Hombre a răspuns:

Da Lorra stiam ca ne iubesti pentru ca e reciproca. Pentru tine si fratele AnimalX Har o melodie.
http://www.youtube.com/watch?v=6E2HiDIFDIU&feature=feedrec

| florin1979 a răspuns:

Ba da ar fi frumos, dar ar trebui modificat situl astfel incat, la profilul tau sa scrii localitatea si judetul de domiciliu astfel incat, daca eu vizitez profilul tau, sa vad si de unde esti! s-ar putea lega prietenii frumoase, cred euhappy

| anonim_4396 explică (pentru florin1979):

Nu ar fi indicat sa se faca asa ceva, fiindca, daca scrii unde locuiesti, s-ar putea sa vina unu' care are ciuda pe tine (de pe site), si sa te bata putin laughing

| SarbatoriFericiteTPUsiporumbeilororibili a răspuns:

Si cu mine cine se va intalni, asa nesuferita si cu gheare cum sunt? Fir-ar... uita-te, e plin de animale pe TPU.De unde sa stiu daca Elianna e chiar pisica aia sau nu? De unde sa stiu daca tu chiar iti doresti asta sau te bagi doar in seama? Eu as fi speriata, cine stie ce caini mai intalnesc.

| HeiligKreuzAchtAcht a răspuns:

Geniala idee!

Răspuns utilizator avertizat
| VLΛD a răspuns:

Nu ar fi putin cam imposibil? thinking

| francesca89 a răspuns:

As vrea... tare mult, i would stick a needle in sunshines eyes.

| Hombre a răspuns (pentru francesca89):

Esti o criminala sadica, inainte s-ai infigi tepusa in ocheane, lasa-ma sa fac o slujba de pomenire cu ea in jacuzzi si iti promit ca o vei avea purificata la supliciu. laughing

| francesca89 a răspuns (pentru Hombre):

Pe mine nu ma inviti la slujba?tongue

| Hombre a răspuns (pentru francesca89):

Ba te invit direct in jcuzzi, va fi cea mai minunata slujba, poti sa-ti iei si rugaciunile cu tine.

| Anduuu a răspuns:

laughing tu stii cati useri sunt pe site-ull asta?laughing popun eu altceva.sa ne vedem pe judete adica cine e din Buzau sa ne intalnim in bz, cine e din Cluj in cluj...si tot asa!

| CariocaAlba a răspuns:

Eww una consider ca nu este o idee buna.Aici apelam la oameni necunoscuti pentru a ne da sfaturi la problemele noastre sau doar vrei sa mai aflam parerile celorlalti.De ex sa zicem ca am avut un conflict la o intrebare a unei tipe.Din intamplare ne vedem si zici:''Buna sunt Kronstadt.big grin'' ''Iar eww CariocaAlba waiting''. Nu merge in plus ca suntem din toata Romania.Mai bine sa ramana asa.winking

| venusdoom a răspuns:

straight face vorbesti de parca ai fi vreun psihopat cu un AK-47 in mana si astepti sa tragithinking

| anonim_4396 explică (pentru venusdoom):

Iar tu, vorbeşti de parcă ţi-aş fi cerut părerea laughing Mai pune mâna pe gramatica limbii române!

| BOOBZen a răspuns:

Pai stiu si eu, cam imposibil...Plus ca ar putea fi oameni care ne vor raul,desi nu cred ca exista astfeli de oameni ca doar este un site pentru. ajutat oameni, dar am putea sa ne adauga-m ca prieteni pe Facebook si vorbesc utilizatorii, daca vrea cineva sa ma adauge sa-mi trimita un mesaj pe TPU

| Marius0189 a răspuns:

Ne-am putea vedea toti userii. Dar cu o singura conditie: sa mearga doar cei cu varsta peste 18 ani...

| Ady05 a răspuns:

Buna idee.dar cam imposibil

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Chiar ar fi fain. Si eu imi doresc mult, ma intreb daca i-as recunoaste si cat de diferiti ar fi...

| anonim_4396 explică (pentru anonim_4396):

Oho, stai linistita. Ma vei recunoaste big grin

Te cred big grin. Dar invers, sigur nu.

Considera ca ai primit replica din partea mea! Nu de alta, dar replicile mele sunt postate in functie de greutatea celui care le primeste. Tu ai dat deja acul peste grila omologata de catre cei de la "Balanta" Sibiu laughing

Ca si masa corporala, sunt foarte slaba chiar.
Daca te referi ca si replica, mersi de replica, ce sa zic :-s. A mea nu imi pare cine stie ce, dar daca tu zici... nu ma prea duce capul la ora asta.

Nu te mai justifica! Lasa atitudinea sa spunawinking Chiar daca "dau cu barda" in postarile tale, nu o fac decat pentru alinierea ta la valorile reale ale acestei vieti de rahat. Nu mai lua de bun tot ce ti se afiseaza pe site, invata sa cerni! Iti va prinde bine in timp. Nu caut sa-ti fac educatie (nu am valente pedagocice), dar nu-ti poti implementa ideile despre viata ca si cum ai avea 98 de aniwinking
P.P. Oh, cat de multe probleme de perceptie o sa ai... Poti sa ma urasti acum (imi asum asta), atat timp cat mai tarziu iti vei trai viata dupa niste reguli care-ti fac bine.

Nu iau de buna nimic. Poate tu ai probleme de perceptie. Poate eu am, cine stie. Ti-am zis, nu ma prea duce capul acum de la oboseala, nu am dormit prea bine. Nu imi implementez nimic, am dreptul la niste convingeri si pareri ce se vor schimba pana la 98 de ani. Omul cat traieste, invata.

Nu am de ce sa te urasc, de urat as urî doar cine imi face rau in realitate. Tu nu imi faci rau deloc. Ah, si sa inteleg ca tu consideri ca imi produci vreo schimbare (majora sau nu) in viata prin vorbele astea? Sa fim seriosi.

Sa fii tu serioasa, fiindca eu suntwinking Nu mai hrani "spiritele" de pe TPU!winking Eu te consider inteligenta, nu proasta! Numai ca energia ta se canalizeaza spre un target aiurea.
Nu mai fi incantata de aprecierile celor din mediul virtual, s-ar putea sa ramai "gravida" intelectualwinking

Mai, eu zic ca orice se simte bine intr-un fel la o apreciere. Asta nu pot controla, doar nu o sa il iau la injuraturi sau sa fac o criza de nervi. Si ai niste postari destul de ciudate uneori, care pot fi interpretate diferit. Ce, prin faza cu greutatea m-ai apreciat sau ai vrut sa imi lasi impresia asta? Nu mi-am dat seama, eu ma gandeam la altceva.
Hmm, imi amintesc ca mi-ai spus si acum cateva luni acest lucru, si credeam ca am lamurit-o. Tu cum te simti cand cineva, tot din virtual, spune ceva bun de tine? Acum, stiu si eu ca unele pot fi simple linguseli insa nu imi pot da seama din prima.

Nu-s aici pentru aprecieri. Daca vrei sa afli. Mie imi plac foarte mult compunerile si sa scriu, sa imi spun convingerile si parerea, sa raspund la intrebari. Cand am venit pe site, nici nu ma gandeam eu la popularitate, nici nu am aveam in cap termenul asta.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ca sa ma distrez si eu cu ocazia sarbatorilor de iarna. In timpul anului nu pot, trebuie sa muncesc.

| Hombre a răspuns (pentru anonim_4396):

Bai Mein Fuhrer pana vine sarbatorile de iarna, este pastrama la rand, uite o dedicatie sa mearga spritul.
http://www.youtube.com/watch?v=_yO43xeYwoI&NR=1

| anonim_4396 explică (pentru Hombre):

Oh, ce-mi place piesa asta... M-ai lovit exact intre ochi :)) Uite, ceva pentru continuarea spritului:
http://www.youtube.com/watch?v=G5U8qPYeUlY&feature=related

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

A dracului treaba, mai faino! Nu pot accesa link-ul sad