anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

De ce nu se intalnesc userii TPU la sfarsit de an, in viata reala? Nu ar fi ceva deosebit? Ne vedem, ne cunoastem in viata de zi cu zi. Oh, cat de mult imi doresc asta... Voi nu va doriti?

Răspuns Câştigător
Elianna
| Elianna a răspuns:

Eu zic pas! Tocmai acest lucru face interesante discutiile de pe TPU, ca nu ai habar la ce nivel se afla interlocutorul tau! Sa constati ca "doamna " Ema este un copil de 12 ani, sau ca Elianna este o baba de 70 de ani...nu mai are nic un haz!

58 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Good point! laughing Multam de link!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Frumoaso, nu ma impinge spre alte alea...

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ba uite ca se mai intalnesc, pana acum am scapat fara sa fiu injunghiat, mai ales ca am intalnit personaje din zona cea mai antipatica mie si anume Moldova!
Incepand de la Galati in sus port armura pe sub tricou, pana acum ornament inutil! o sa trec la kevlar sau descult cu sosete flausate pe timp de vara.
Ar fi bun si un schimb de cadouri intre useri, un obiect simbolic care sa va reprezinte, o sa fac o lista cu ce as oferi... sper ca n-o sa creez niciun conflict daca ofer unui user o poezie ce are la baza inspiratie vizuala.

| G3aCS a răspuns:

Pai cum de ce nu se intalnesc pai crezi ca aia stau in acelasi oras? poate unu e la buzau altu la Bucuresti altu la cugir altu la piatra neamt...si in plus sunt 200 si ceva de mii de utilizatori unde dq sa se intalneasca 200 de mii de oameni