Mă mir, fiindcă au fost acceptate, deci aprobate, până și imagini, în care userul și-a pozat zona intimă...
http://www.tpu.ro/......-imi-este/
La naiba, cred că era suficientă o mică descriere, fără să fi fost nevoie de o astfel de imagine. ))
Dar, ca de obicei, deciziile sunt subiective, nu se mai ține cont de regulamentul TPU, care interzice postările cu conținut obscen. :)
Tu, doar ai întrebat, atât. Nu ai făcut nimic rău. Ori, poate s-au supărat, fiindcă nu le-ai arătat și un film! ))
Poate că e chestie miștocară pentru unii să-i obscenă. Mie mi se pare normală întrebarea Dl. Pufulescu. :d
Pentru ca nu era intrebare, doar o curiozitate. Oricum, daca te consoleza, afla ca sunt sterse si postari mult mai serioase.
Afli acum daca ai reformulat intrebarea sub forma mascata.Da, sunt fete virgine care seuita la filem deocheate.Nu vreau sa ma uit in istoricul nepoate mele de clasa a 7-a ca ma apuca iar durerea de cap. La varstele astea fetele se joaca cu papusile si inca mai cred in barza. Pardon, se jucau.
Încă nu a învățat să șteargă istoricul? ))
Da, știu, toți s-au uitat, ori se vor uita la astfel de filme, măcar o dată, din curiozitate. Și băieți, și fete, chiar dacă sunt virgini... Învață teoria.
Treaem24 întreabă:
Ionut299273 întreabă: