anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

De ce primesc cereri de prietenie de la fete aici pe TPU? Nu inteleg te adauga lumea ca prieten sa te aiba acolo sau de dragul pozei, ori le plac forma mea de a fi prin raspunsurile date? In mod normal prietenii iti mai trimit un mesaj dar sa te tina ca pe bibelou ce rost are?

21 răspunsuri:
| Cristi_Hordila_1991 a răspuns:

Poate le place de tine baga-te in seama

| mgtow a răspuns (pentru Cristi_Hordila_1991):

Dar nu am poza cu mine, apar doar eu in masina nu fata mea, ori apreciaza faptul cum gandesc la ce raspunsuri dau ori zic ca sant pe locul 3 si cred ca stiu multe in viata laughing

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Eu de obicei trimit cereri persoanelor cu care cred ca am ceva in comun(mi se pare ca gandim la fel) -din cauza raspunsurilor/intrebarilor comune sau acelor persoane pe care le apreciezmunca(raspunsurile) in comunitate!
Le raspund insa aproape tuturor cererilor de prietenie!
APROAPE!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Si apropo n-ar fi ciudat sa-ti trimita cerei de prietenie doar baietii? laughing
Da e adevarat ca te tin doar ca pe un bebelou(asa e uneori si pe facebook daramite aici) dar daca fetele te plac te-ai gandit? laughing

| mgtow a răspuns (pentru anonim_4396):

Sa stii ca poate fi o solutie cu placutul, ba chiar ma impactat chipul unei fete care ma adaugat azi numai ca ea in Romania eu plecat afara nu vad eu sanse mari.

NOname
| NOname a răspuns:

Cred că iei mult prea în serios nişte cereri de "prietenie".
TPU nu este un site de matrimoniale, ci unul care merge pe ideea că toţi suntem un fel de prieteni, amici, pentru că ne ajutăm între noi.
Nu e cazul să te exciţi de la o simplă cerere de a fi adăugat în lista de conexiuni şi să-ţi faci iluzii, cum fac fetiţele pe facebook de la un like.

| mgtow a răspuns (pentru NOname):

Dar imi joaca feste mintea si sufletul meu cand da cand ba imediat imi pun mainile in cap ca nu mai pot, cu gacica sau fara of viata viata. Si asa nu ma puteam gandi la ceva serios daca nu era in apropierea mea domiciliata dansa.

| EarsOfAFox a răspuns:

La ultimele conturi pe TPU nu mai accept cereri de prietenie.

Eu insa nu ma excitam din cauza utilizatorilor care voiau sa fie prietenii mei de suflet, ci imi producea nerdgasm acel licarit(blink) in caseta profilului. De multe ori degeaba. Nu eram interesat sa accept pe oricine numai ca sa umplu niste liste ca sa mai dau de munca serverului TPU.

Now I don't give a damn! You should too!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Chiar exista persoane care iau atat in serios cererile de prietenie de pe TPU?

Sant cazuri rare in care au ajuns sa fie iubiti cunoscanduse prin TPU.

NOname
| NOname a răspuns (pentru mgtow):

Pentru un misogin, care vrea să rămână toată viaţa singur şi nu vrea să aibă de a face cu femei, te gândeşti cam mult la ele...cu naivitatea şi disperarea unui puştan, ce visează la prinţese ce o să-l vâneze, de frumos, deştept şi interesant ce e. : ))
Stai liniştit, Mysogyn, nu e cazul.
Iar cererile de prietenie de pe TPU nu însemnă ceea ce îţi imaginezi că înseamnă. : ))

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Pentru ca vor sa le plimbi cu tirul. Dumnezeu iti da optiunile doar.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru mgtow):

Iti dai seama, daca dai cerere de prietenie e musai sa vorbesti cu persoana aia dupa? Multi dau pentru ca admira ce raspunzi si vrei sa aiba loc pe profilul tau sau doar pentru ca vor sa fie amabili. Si pe facebook e la fel, nu ma bag in seama cu necunoscutii imediat dupa ce mi s-a aprobat cererea doar ca sa ma cunosc mai bine.

laughing

Mersi de incurajare.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru anonim_4396):

Eu trimiteam de obicei cand le citeam raspunsurile si sa nu mai stau sa-i caut pe tot site-ul, mai ales ca dau raspunsuri la intrebari la care as raspunde si eu. Considera lista un shortcut.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru anonim_4396):

Asa fac si eu.

Asta era in particular o tipa care ma adaugat azi in lista ei am ramas masca cand am vazut-o pe ea dar o sa imi treaca gandul sper.

NOname
| NOname a răspuns (pentru mgtow):

Ei, vezi?, nu eşti chiar imun la farmecele feminine.hee hee

Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Și tu acum ai trecut postarea pe anonimat. Interesant!
Pa, pa.

| darrio2007 a răspuns:

Nu vad cu ce te-ar deranja.Inseamna ca esti apreciat.Intr-un fel sau altul.