Dar intrebarile puse de copii despre teme, exercitii, cei care isi fac temele aici., este asa bine ca sunt publicate?
Fiindca trebuie sa fim TPU in limitele legii. Nu cred ca cineva isi doreste sa faca ceva ilegal si pot presupune doar ac acesti useri nu stiu ca este ilegal. de aceea, ar trebui sa fie recunoscatori ca li se spune si ca nu sunt sanctionati pe cale legala. Pana la urma, stergerea se face pentru protectia lor si a siteului.
Vrea sa spuna ca de ce oamenii sterg raspunsurile / intrebarile cu piaterii. EX. "De unde iau programul ala fara sa dau bani?"
Pentru ca e mai bine asa! Cine vrea programul acela as il cumpere! Nu degeaba au pus un pret ce care l-au creat.
Brigaela, radu, cu tot respectul pentru voi, chiar nu aveti in pc niciun program piratat? nu stiu de ce andreutzu, cam de cateva zile se intampla asta!
De peste tot iei fără bani...De ce să cumpere? Tu faci asta?
"Pentru ca luam aceasta problema foarte in serios, am scos de pe site intrebarile care faceau referire la un link de descarcare ilegal, iar in continuare urmeaza sa curatam si raspunsurile care trimit la asemenea surse. Contam pe ajutorul vostru, asa ca puteti folosi formularul de raportare. Nu va mai fi posibila postarea in intrebari si raspunsuri de linkuri sau site-uri care se folosesc de mijloace de descarcare ilegala, tocmai pentru a nu le incuraja dezvoltarea."
Poți citi mai multe pe blog: http://www.TPU.ro/blog/?p=2272.
Jocurile le iau piratate si inca cateva programe care nici nu merita banii pe care i-au pus cei care au facut programul. Dar Photoshop-ul, AfterEffects-ul, Windows-ul si 3DS Max-ul sunt cumparate. Le cumpar pentru ca nu vreau sa am probleme cu licente, expirare si alte prostii.
Dar la mesaje personale, putem pune linkuri? sau mesajele personale sunt citite de administratori? ceea ce nu ar fi prea "örtodox"
Si atunci intimitatea userilor in mesajele private unde este? sde ce se mai numesc mesaje private sau personale?
Mă refeream la prima ta întrebare.
Iar mesajele private sunt accesate doar în cazuri extreme, pentru a obține dovezi în cazuri unor acuzații și, în mod normal, doar cu acordul proprietarului contului.