Bună.
Ai o singură întrebare la care deocamdată nu ai primit răspuns, trebuie să ai un pic de răbdare până se o găsi cineva care știe răspunsul!
Pa, pa.
Buna!
Sunt mai multe optiuni:
-ori nu stiu utilizatorii care sunt in acel moment online si iti vad intrebarea, sa raspunda
-ori [si asta e destul de sigur] dureaza putin pana administratorul aproba raspunsul si pana cand este publicat.
O zi buna!
Buna! asa asteapta cred toata lumea si e si normal.trb sa astepti, in functie de acei oameni.in functie de cum dau ei raspunsul
nu e ceva iesit din comun, deci nu te speria
ok? fundita?
Trebuie sa astepti atat deoarece, dupa ce administratorul iti accepta intrebarea trebuie sa intre cei de pe TPU, iar daca acestia stiu ce sa-ti raspunda iti raspund si iti arata raspunsul daca nu trebuie sa astepti pana cand un utilizator al TPU-lui iti va raspunde.
Sper ca te-am lamurit.
FUNDA?
Draguta, trebuie sa astepti pana cand Administratorul aproba intrebarea, apoi trebuie sa astepti sa o publice, si apoi trebuie sa astepti pana cei de pe TPU gasesc intrebarea .
Sper ca te-am lamurit :*
Multa bafta, si o zi buna!
Poate ca nu stie nimeni raspunsul la intrebarea ta ...se intereseaza si apoi iti dau raspunsul
Ionut299273 întreabă: