| FucktheSystem a întrebat:

Deci TPU nu încetează să mă uimească! Mă plângeam eu frumos într-un răspuns de sistemul educațional din România și totuși puneam în evidență importanța unor materii și când să-l postez îmi apare:
Atentie!
Esti pe cale sa postezi un mesaj care poate incuraja pirateria si distributia ilegala de materiale pe internet. Legea nr. 8 din 1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, a fost modificata semnificativ prin Legea nr. 285 din 2004, prin OUG nr. 123 din 2005, precum si prin Legea nr. 329 din 2006, iar tu ai putea sa te afli in situatia de a le incalca acum.
In ipoteza unei actiuni pe cale legala, TPU.ro este obligat sa furnizeze IP-ul tau (79.115.65.122) si restul datelor de identificare si informatiilor despre tine.
Esti sigur ca doresti sa postezi acest mesaj si iti asumi toate riscurile?

Acum să înțeleg și eu, au înnebunit admini? Serios, răspunsul n-avea link-uri, nu avea nicio legătură cu pirateria și uite ce-mi apare.

14 răspunsuri:
| Grăurea a răspuns:

Ei si ghici ce-mi apare mie?
Fac asa cum spune TPU... Adica raspunsurile mele sa fie gramatical corecte, adica fiecare propozitie sa inceapa cu litera mare, si cica am folosit prea multe litere mari sau ceva de genul. Cineva trebuie sa rezolve "bug"-ul asta... sad

| debarba a răspuns:

Era doar o scurta informare nu o baga in seama daca nu incalci nici o lege. Ei sunt obligati sa te informeze stai linistita si eu am patit asa ceva.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca mai ramai uimita de cateva ori, te vei alege cu niste ochi de marimea unor faruri de camionwinking

| Sweetyy44 a răspuns:

NU deci ei au innebunit! S-au țicnic de tot!

| ImiPlaceSaEnervezLumea a răspuns:

Niste aiuriti sunt astia de la TPU!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sunt unii experti care au facut cariera din postarea de link-uri, cu trimitere fix la piraterie.N-avea rost sa devenim chiar acum ipocriti si sa divulgam ip-uri.

| EmaS a răspuns:

Unde-i lege nu-i tocmeala.

| hideaway a răspuns:

Probabil o mică eroare a TPU-ului. Nu băga de seamă. Dacă tu știi 100% că nu încalci nici o lege, postează fără frică... nu ți se întâmplă nimic.

| Vizitiul a răspuns:

Daca au innebunit? Nu. Asa s-au nascut; acum, doar fac progrese in "profesie". Incercand sa incununeze corectitudinea pe site, astia, n-au facut nimic deosebit, decat sa altereze libertatea. La asta exceleaza ei. Daca nu va disparea postarea in 5 minute, va disparea pana maine. Depinde cat de vigilenti is unii de pe aici. Lor nu le place adevarul, desi par a pune osul la concretizarea corectitudinii.

| FucktheSystem explică (pentru EmaS):

Dar nu era vorba de asta pentru că răspunsul meu n-avea link-uri și nici nu făcea referire la piraterie.

| Ana94 a răspuns:

Din cauza schimbărilor din ultima vreme de pe site (unele din ele chiar inutile, după părarea mea) TPU merge tot mai prost şi joacă tot mai multe feste utilizatorilor.Mie mi s-a înrâmplat să scriu un răspuns mai lung şi când să-l postez îmi spune că nu-s logată şi când am dat refresh apăream logată la aceeaşi întrebare dar răspunsul mi s-a pierdut şi a trebuit să scriu iar.Sau când accesez o întrebare îmi spune că nu-s logată şi trebuie să tot dau refresh ca să-mi apară că-s logată.Ce mai? TPU o ia razna zilele astea.Merge destul de greoi.

| Ana94 a răspuns (pentru Grăurea):

Asta mi s-a întâmplat şi mie odată.Am scris TPU cu litere mari, am scris corect gramatical în rest dar când să postez răspunsul îmi spunea că am folosit prea multe litere mari. Sper să se rezolve problemele astea.

| Grăurea a răspuns:

Este ilegal sa folosim cuvinte precum "Libertate", "Drepturi", "Democratie"? Dar unde suntem aici, in cartea 1984 a lui George Orwell? LOLZ! Nici chiar "Download" nu putem zice? Ceva nu suna ok cu legislatia TPU... inca o data...

| Dumnezău a răspuns (pentru Grăurea):

Nu o sa mai fie mult pana cand o sa se impuna si asta.In China si Iran, deja sunt controlate cautarile de internet ce contin cuvinte din cele enumerate de tine.Si,curand,cum se va impune controlul asupra Internetului,nu vad lucrurile prea bine. Orwell n-a fost prost,cam asa se va intampla,o sa ajungem in lumi distopice,in care liderii o sa vrea sa devina mosieri,iar noi, sclavi, daca nu ripostam.Fie ca e societate,sau legislatie TPU,toate sunt putrede cand vine vorba de "legi".Cel putin,aici pe site, nu poti zice cuvantul cu T, fara sa apara instiintarea aceea.