| RAY a întrebat:

Desi raspunsurile sunt sterse de catre admin ele se pot gasi prin cautare pe site, oare de ce?

9 răspunsuri:
| LPCTSTR a răspuns:

Foarte ciudat.
Ma gandesc ca algoritmul are acces si la lista ta privata de raspunsuri/intrebari sterse, asta este singurul aspect care pare plauzibil.
Poti verifica daca apar si raspunsuri mai vechi? Poate in baza de date care stocheaza raspunsurile nu sunt marcate ca sterse si raman intr-un cache sau ceva.

| Mosotti a răspuns:

Nu s-a actualizat serverul.

| LPCTSTR a răspuns (pentru Mosotti):

Trebuia sa-l intrebi "cand a fost postat cel mai vechi mesaj care apare in lista cautarilor?"
Daca apare un raspuns mai vechi de 5 (maxim 10) minute, nu mai este cazul actualizarii siteului.

| doctorandus a răspuns:

Nu, cred ca te inseli. Am cautat mesaje sterse acum cativa ani la care am facut printscreenuri si nu mai pot fi gasite.

| RAY explică (pentru doctorandus):

Eu am gasit raspunsuri care cand dau clik pe ele numai exista

| Mosotti a răspuns (pentru LPCTSTR):

Daca apare dupa 10 min, n-a sters nimeni intrebarea! Fi sigur de asta, iti zic sigur.

| doctorandus a răspuns (pentru RAY):

Dap, alea nu sunt sterse, utilizatorul te ignora sau tu il ignori pe el.

| RAY explică (pentru doctorandus):

Voi credeti ca mint
n 17 Noiembrie 2019 | Nilsson a răspuns:
În privința userului Ray am auzit de la cineva exact același lucru, că atrage fete pe chatul discord și le cere să îi trimită poze în ipostaze indecente (inclusiv minorelor).
Problema este că se pare că administratorii îl protejează, de fiecare dată când zic ceva de el postările publice îmi sunt șterse, pun pariu că la fel va fi și aceasta.
Însă pedofilia și coruperea de minori reprezintă infracțiuni grave, și administratorii site-ului riscă de asemenea să fie anchetați pentru favorizarea infractorului dacă ascund reclamațiile primite.

cand dai clik pe raspuns a fost stersa

https://www.tpu.ro/cauta/?keyword=ray%20pedofil&ord=data

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pentru ca inca nu le-a dat nimeni ideea cum sa curete baza de date rolling on the floor Poate au sters intrebarile, nu raspunsurile.