| Fatamuntilor a întrebat:

Dilema anului 2023
oare se mai face alegerea Userului anului?
Ca a trecut anul nou pe stil vechi/nou, anul nou chinezesc...
Oare se comaseaza cu celelalte alegeri?rolling on the floor

13 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
Răspuns utilizator avertizat
| lpavel a răspuns:

Si de ce intrebi, ai vrea sa fi? laughing
Pentru mine userul anului, lunii, zilei este o rusine pentru ca cu asta arat ca nu am o viata adevarata si frec menta aici laughing de aceea mereu cand ma apropii sa fiu ceva din astea, ma opresc in a mai da raspunsuri... laughing mda, cam astia sunt userii anului/lunii si zilei laughing

| Fatamuntilor explică (pentru lpavel):

Aia au fost in vremuri antice, nici macar eu nu am apucat.

| lpavel a răspuns (pentru Fatamuntilor):

Pai sa-ti para bine ca nu ai apucat sa ajungi asa ceva pentru ca arata ca tu chiar ai o viata si timpul tau e mai pretios decat sa freci menta aici zile intregi a cate 10 ore, ca numai asa poti deveni userul xy... Vad asta pentru ca sunt saptamani/luni cand am si eu atata timp, efectiv nu am o viata in acea perioada si ce-mi ramane de facut? TPU laughing deci stiu de cat timp ai nevoie ca sa devii userul zilei lunii etc. laughing de aceea zic ca acei useri nu au o viata, viata lor e TPU laughing

| Fatamuntilor explică (pentru lpavel):

Nu,,,visez''' la asfel de,, functiii'
INCA una din ciudateniile TPU.Desi intrebarea mea aparut si noi dezbateam subiectul la profil imi apare,, in aspeptare'

| lpavel a răspuns (pentru Fatamuntilor):

Da foarte multi viseaza la astfel de functii dar nu se gandesc ca de fapt arata ce viata au laughing eu cand vad un user castigator asa zic: inca un ratat laughing Bine, daca esti userul zilei sau lunii din cand in cand poate se mai trece cu vederea dar pentru mine nici asta, dar unii/le zile la rand sunt... laughing iti dai seama de viata de rahat au laughing

| lpavel a răspuns:

Sa-ti mai spun un secret ce nu cred ca o stie nimeni de pe aici laughing daca vrei sa afli ce fel de persoana e un user de aici, vezi ce rank are si vei stii ce viata are laughing acum sa nu cumva sa indraznesti sa te uiti la al meu! laughing