| Fatamuntilor a întrebat:

Dilema anului 2023
oare se mai face alegerea Userului anului?
Ca a trecut anul nou pe stil vechi/nou, anul nou chinezesc...
Oare se comaseaza cu celelalte alegeri?rolling on the floor

13 răspunsuri:
| lpavel a răspuns:

Si de ce intrebi, ai vrea sa fi? laughing
Pentru mine userul anului, lunii, zilei este o rusine pentru ca cu asta arat ca nu am o viata adevarata si frec menta aici laughing de aceea mereu cand ma apropii sa fiu ceva din astea, ma opresc in a mai da raspunsuri... laughing mda, cam astia sunt userii anului/lunii si zilei laughing

| Fatamuntilor explică (pentru lpavel):

Aia au fost in vremuri antice, nici macar eu nu am apucat.

| lpavel a răspuns (pentru Fatamuntilor):

Pai sa-ti para bine ca nu ai apucat sa ajungi asa ceva pentru ca arata ca tu chiar ai o viata si timpul tau e mai pretios decat sa freci menta aici zile intregi a cate 10 ore, ca numai asa poti deveni userul xy... Vad asta pentru ca sunt saptamani/luni cand am si eu atata timp, efectiv nu am o viata in acea perioada si ce-mi ramane de facut? TPU laughing deci stiu de cat timp ai nevoie ca sa devii userul zilei lunii etc. laughing de aceea zic ca acei useri nu au o viata, viata lor e TPU laughing

| lpavel a răspuns:

Sa-ti mai spun un secret ce nu cred ca o stie nimeni de pe aici laughing daca vrei sa afli ce fel de persoana e un user de aici, vezi ce rank are si vei stii ce viata are laughing acum sa nu cumva sa indraznesti sa te uiti la al meu! laughing

| Fatamuntilor explică (pentru lpavel):

Nu,,,visez''' la asfel de,, functiii'
INCA una din ciudateniile TPU.Desi intrebarea mea aparut si noi dezbateam subiectul la profil imi apare,, in aspeptare'

| lpavel a răspuns (pentru Fatamuntilor):

Da foarte multi viseaza la astfel de functii dar nu se gandesc ca de fapt arata ce viata au laughing eu cand vad un user castigator asa zic: inca un ratat laughing Bine, daca esti userul zilei sau lunii din cand in cand poate se mai trece cu vederea dar pentru mine nici asta, dar unii/le zile la rand sunt... laughing iti dai seama de viata de rahat au laughing

| Violleta2022 a răspuns:

Sper sa nu se mai faca nici o clasificare, chiar sa se scoata si cele existente, fiindca dau ocazia la anumiti frustrati sa urle pe aici, sa -si creeze singuri piedestale pe care se auto-premiaza, de parca primesc vreun covrig ca premiu.

| Fatamuntilor explică (pentru Violleta2022):

Eram in dileme...era o agitatie in acea perioada
oricum vad ca nici monedele nu se mai acorda zilnic.

| Violleta2022 a răspuns:

Hai sa-ti spun un secret, nu te uita la rankul userilor ca NU are nici o valoarea sau semnificatie, ci la intrebarile si raspunsurile acestora, ca asta spun totul despre acea persoana.

suntserios
| suntserios a răspuns (pentru Fatamuntilor):

S-a ofuscat Violetta ca nu a iesit niciodata si nici nu are sanse happy
Hahaha

PS.
Tanti @Violetta
"nu te uita la rankul userilor ca NU are nici o valoarea sau semnificatie, ci la intrebarile si raspunsurile acestora"

zis mai bine sa se uite lumea la rank, ca la raspunsurile tale, vai si amar.

| Fatamuntilor explică (pentru suntserios):

Sunt usor dezamagita cand asist la discutiile de acest gen a unor useri majori la care am pretentii.Si sunt destui.Sunt useri care prefera sa dea raspunsuri ironice sau la misto la postari care incalca regulamentul sau care nu sunt concludente.Care sunt puse de copilasi de pana in 16 ani.

suntserios
| suntserios a răspuns (pentru Fatamuntilor):

Pai zii Violetei sa se comporte precum varstei.
Si daca ii pasa asa de mult de raspunsuri si nu de rank sa nu mai raspunda gresit la jumate din intrebari doar de dragul punctelor.
Si nici sa nu mai vorbeasca cu aroganta aia copiilor de pe aici.

Si daca te asculta nu o sa mai fii dezamagita.

| Standt a răspuns (pentru Fatamuntilor):

La ce raspunsuri se dau, crezi ca mai merita cineva vreo moneda?
Recompensele astea i-au facut pe multi sa dea raspunsuri aiurea, doar in goana dupa puncte.