Am vorbit cu Cristi la telefon si mi-a spus ca lipsea ultima cifra. ( la CEC - RO43CECEC001946270290811 ).Cat despre numele lui il copiez exact cum mi l-a scris el.,, Daca chiar vrei numele meu, iata-l: Milco-Aniţoiu Mircea-Cristian (asta e numele intreg).''
Felicitari pentru initiativa! Tinand cont ca lui Cristi i-au ars toate actele si este in imposibilitatea de a-si deschide un cont, rugam pe administratorii acestui site sa deschida ei un cont special pentru Cristi si noi avem toata increderea ca acei bani vor ajunge la Cristi. Va rugam din suflet sa faceti ceva in acest sens!
Asta aveam eu de gand sa postez acum . Felicitari, am lasat dimineata un comentariu la postarea facuta de TPU, dar se fac ca ploua. Ca de obicei arunca niste cuvinte fade si de dragul de a posta ceva si atat. Am tot repetat in ultimul timp ca TPU nu este ceea ce s-a vrut a fi iar acum o demonstreaza cu nesimtire. Nu imi permit sa ajut cine stie cu cat, dar aici suntem multi si cu siguranta Cristi ar gasi un ajutor financiar de la noi daca ar exista acel cont.
I-am indicat in 2 locuri, respectiv la postarea TPU si la postarea lui, ce trebuie sa faca pentru a obtine repede un act de identitate, cred ca functionarii de la SPCLEP o sa-l inteleaga si o sa-i faca repede un act. Numai bine!
Sustin!
In momente de genul acesta, trebuie sa uitam de conflictele pe care le avem si sa ne unim. Hai sa nu ne facem numele site-ului de ras. Echipa TPU, vrem un raspuns, sa fim toti pentru unu si sa si putem ajuta.
O sa ma rog de mama sa pot dona si eu putin din economiile proprii.
- Chiar îmi place ideea ta. Sper că îl vom putea ajuta pe Cristi202 să treacă peste acest moment.
Numai bine.
@justitiarule,
In continutul link-ului ce l-ai dat, dl. Ioandelasal intervine cu :
"Cristi202, nu este destul numarul de cont, trebuie si numele si prenumele. De altfel nu ai scris corect numarul de cont de la CEC Bank, trebuie sa aiba 24 caractere si are numai 23. De asemenea cred ca dupa CECE trebuie sa fie o cifra, la tine este o litera. Te rog sa-l revezi si sa-l corectezi. Numai bine!"
Pesemne trebuie' sa mai asteptam data fiind problema!
Am sa il ajut si eu cu cat pot, numai sa posteze numarul de cont corect de la CEC Bank, nume si prenume, asa cum a spus Ioandelasal!
E o urgenta!
Cu cat intarzie mai mult un numar valid de cont cu nume si prenume, cu atat intarzie si ajutorul nostru catre Cristi!
Da. Numarul de cont de la CEC e incomplet, dar cel de la ING are toate caracterele necesare. Trebuie, insa, obligatoriu, si numele si prenumele intregi ale titularului de cont. Fara ele, nu putem depune nimic.
Iar cat despre adminii TPU, au postat azi, pe blog, ceva super-interesant si care il ajuta ENORM pe Cristi; de ce sunteti rai si carcotasi?
Dar am si eu o intrebare, ca am tot vazut discutii pe tema asta pe aici, noi de unde stim ca i-a ars cu adevarat casa? Adica pe internet sunt multi care pretind ca au nevoie de ajutor si de fapt o duc bine mersi, a verificat cineva daca chiar s-a intamplat incidentul?
Ca asa pot sa zic si eu ca am nevoie de transplat, imi strangeti bani?
Inteleg ca poate e un user mai vechi, poate v-ati fac prietenii, dar totusi, il credeti pe cuvant sau e ceva sigur?
Ca asa inteleg sa donez, dar nu pe incredere ci cu o dovada.
Poate nu e tocmia potrivita postarea, poate este putin cam nesimtita, dar pe internet nu trebuie sa iei oamenii pe incredere, nu se stie niciodata cine este in spatele contului.
Da.Postarea ta e nesimtita!
Userul @Holiud a mers astazi la el acasa sa il ajute!
Daca chiar vrei numele meu, iata-l: Milco-Anitoiu Mircea-Cristian (asta e numele intreg).
Inteleg cum ai gandit, dar fii sigur ca daca l-am crezut, nu am pierdut prea mult, ca nu cred ca o sa cheltuim, noi sustinatorii prea mult. Uite, Holiud s-a dus la el acasa, acum stim si noi ca e chiar in dificultate Cristi. Poate sa fie, poate sa nu fie, na, dar noi am pierdut ceva? Increderea lui pe viitor, o suma infima de bani, si daca ai totusi dreptate lucrul acesta odata si odata tot va iesi la suprafata si vom sti cu cine avem de-a face.
Am vorbit cu Cristi la telefon si mi-a spus ca lipsea ultima cifra. ( la CEC - RO43CECEC001946270290811 ).Cat despre numele lui il copiez exact cum mi l-a scris el.,, Daca chiar vrei numele meu, iata-l: Milco-Anitoiu Mircea-Cristian (asta e numele intreg).''
Ema trebuie reeditat raspunsul lui.Roaga-l maine sa intre un minut pe net si sa o faca pentru ca nu pot sa o fac eu in numele lui.
Vezi si tu ca apar suspiciuni!
Sa intre maine sa isi editeze raspunsurile unde a postat contul si sa scrie numele exact acolo.
Multumesc ca ne-ai anuntat!
Sa inteleg ca totul consta ca nu exista un cont? Daca ne complicam in lucruri marunte, de ce nu gasim noi o solutie? De ce nu se ofera cineva sa puna un cont, sa stranga toti banii. Cineva de incredere de pe site, cineva de nadejde. Iar apoi, ca nu sa fie discutii, sa ne fotografieze extrasul intreg de cont cu fiecare data. N-ar fi o idee? Intreb!
Sunt multi useri care gandesc exact la fel ca tine. E normal! Pe internet increderea se afla undeva sub 0. Dar, in acelasi timp e pacat!
Povestea lui Cristi este intr-adevar reala!
Macar o data in viata sa facem un gest cu adevarat nobil.
Personal, am trimis zeci de sms pe la diverse concursuri, gen XFactor! Am cheltuit mult pe lucruri absolut inutile, pe care nici in ziua de azi nu le folosesc! Am avut bani de risipit aiurea si mai putin ( spre deloc) pentru cineva care avea nevoie si merita!
Apelul nu este adresat tuturor!
Este adresat celor care au, pot si vor!
M-am gandit si la asta Flav, dar lucrul asta poate naste suspiciuni.
Conturile exista, doar ca astazi Cristi a scris un numar gresit si a uitat sa scrie si numele.De asta am rugat-o pe Ema sa ii spuna lui Cristi sa intre maine sa-si editeze raspunsul respectiv.
Am rugat TPU-ul sa deschida ei un cont pentru Cristi, macar atat, dar nu am primit niciun raspuns dupa cum bine vezi!
Si de unde era eu sa stiu ca a fost cineva la el?
Vad ca va impacientati degeaba, eu am pus o intrebare care mi se pare perfect normala in astfel de cazuri. Poate voua vi se pare normal sa credeti pe cineva pe cuvant, mie nu.
@JelliSustinePeCristi, eu prefer sa nu dau o suma de bani ( oricat de mica ar fi) pe nimic sau chiar pe mainile unui infractor, prefer sa fac ceva mai bun cu ei, cat timp nu sunt sigura de ceva mi se pare normal sa ma informez nu sa arunc cu bani pe incredere, e nu functionez asa.
@mihaela32IlsustinepeCristi202, uite ca eu nu trimit sms-uri de cativa euro la diverse emisiuni si in general nu arunc cu banii pe geam, inteleg ca cineva poate chiar are nevoie de ajutor, dar daca eu nu sunt 100% sigura de asta nu as da 1 leu!
Scuze ca n-am stat sa va dau pe rand replica, dar mi-a fost prea lene.
Eu puteam sa ma risc si sa atrag toate suspiciunile asupra mea, gaseam eu o varianta astfel incat sa demonstrez ca nu-mi bag niciun ban in buzunar. Dar, nu am timp de asa ceva, am doua saptamani foarte incarcate. Nu stiu, ma gandesc la vreun user la care nici prin cap nu mi-ar trece ca s-ar preta la astfel de lucruri. (acum nu-mi trece prin cap decat Brigaela) Spun asta fiindca va urmaresc discutiile, urmaresc tot ce se intampla si observ ca aceasta problema persista de cateva zile. Nu inteleg de ce, dar ma rog. Faza cu adminii, nu inteleg pentru ce va zbateti, de parca mereu ne-au sustinut si ne-au ascultat.
Cristi a promis ca maine dimineata va merge la scoala si va edita raspunsurile pentru ca acasa el nu mai are calculator.
Zic sa avem putina rabdare pana maine dimineata cand vom fi siguri 100%, sa nu mai existe nicio suspiciune asa cum a mentionat mai sus userul @Pulpitele.
Exact asa l-am copiat cum mi l-a scris el. Dar l-am sunat si a spus ca este
Aniţoiu.
Drept dovada, ca să nu mai existe nici o îndoială, puteți să citiți răspunsul lui Cristi202 de aici: http://www.TPU.ro/......a-voi-ce/.
Later edit: Înlocuiți cele două "veti" cu "v e t z i" și "plac" cu "p l a k" (fără spații) și link-ul va deveni funcțional - roboțelul își face treaba (păcat că nu atunci când trebuie).
Pe langa nume imi trebuie si adresa completa pentru western-union. E mai simplu pentru mine fiind in alta tara... si un numar de telefon sa ii dau codul.
WU te jupoaie la comisioane. Poti, chiar din alta tara, sa-i trimiti bani prin transfer bancar, iar cand ajung banii la el, se face schimbul valutar in lei, cum are el contul. Iar pentru numar de telefon, da-i Emei un mesaj privat, ca are ea numarul.
Nu mai conteaza comisionul. Nu vreau sa stau jumatate de ora sa semnez hartii.
AndrewBa întreabă: