| justitiarul a întrebat:

Draga echipa TPU vrem un raspuns de la voi!
Puteti deschide un cont pentru utilizatorul Cristi202 in care fiecare sa depunem atat cat putem(chiar si o suma extrem de mica)pentru a-l ajuta sa treaca peste necazul care s-a abatut asupra lui?
Ne permiteti sa fim toti pentru unul?
Cu multumiri,
o multime de utilizatori TPU!

Răspuns Câştigător
| EmaS a răspuns:

Am vorbit cu Cristi la telefon si mi-a spus ca lipsea ultima cifra. ( la CEC - RO43CECEC001946270290811 ).Cat despre numele lui il copiez exact cum mi l-a scris el.,, Daca chiar vrei numele meu, iata-l: Milco-Aniţoiu Mircea-Cristian (asta e numele intreg).''

55 răspunsuri:
| TotLora a răspuns (pentru neluL):

Asa este mai greu pentru Cristi pentru ca nu are acte, deci nu poate ridica banii.

neluL
| neluL a răspuns (pentru TotLora):

Ai dreptate! sotie sau cineva apropiat nu are?

| TotLora a răspuns (pentru neluL):

Intra pe raspunsurile lui, stiu ca am vazut postate de el numerele de telefon, al sau si al sotiei. Poate are pe cineva apropiat care sa poata primi banii in numele lui. Actele sotiei banuiesc ca au ars impreuna cu actele sale.

| EmaS a răspuns (pentru neluL):

Acestea sunt numerele de telefon al lui Cristi si al sotiei lui.- 0722320024 sau 0735033608.Va multumesc ca dati dovada de colegialitate si altruism.Toti pentru Cristi!

| justitiarul explică:

"Contul de la CEC mai are inca o cifra la sfarsit adica este:
CEC - RO43CECEC001946270290811. Multumes! http://www.TPU.ro/......ina-2.html
Crsti vad ca a intrat in dimineata asta si a scris contul adevarat dar din nou fara nume.
Numele este cel spus de Ema atunci:
Milco-Aniţoiu Mircea-Cristian

| мιнαɛℓα36 a răspuns (pentru neluL):

Pentru Western Union nu trebuie adresa completa. Doar numele complet si scris foarte corect. O singura litera scrisa gresit si cel de aici nu primeste banii.
Destinatarul trebuie sa cunoasca numele expeditorului, codul secret, tara si eventual localitatea de unde au fost pusi banii. Atat.

| justitiarul explică:

(6 Decembrie 2011 12:38 )
cristi202 explică:

Va multumesc mult tuturor! Pina acum am crezut ca am de-a face cu o comunitate aici pe TPU, insa de ieri, vazind cite incurajari am primit, cita sustinere, si cita dorinta de ajutor, cuvintul "comunitate" pare a fi ceva... rece, ceva impropriu spus. Cred ca cuvintul "familie" exprima mai bine ceea ce am gasit aici pe TPU.
Revin, pentru ca a intervenit o greseala, si datele au fost incomplete, si pentru ca unii din cei ce vor sa ma ajute au nevoie de o confirmare, cu toate datele de care aveti nevoie pentru a ma ajuta. Nu o faceam, nu aveam de gidn sa primesc sprijin material, insa, vazind dorinta voastra de a ne ajuta, nu pot sa nu accept. Deci:
Conturi: CEC - RO43CECEC001946270290811, deschis la Sucursala Timisoara, pe numele Milco-Anitoiu Mircea Cristian (cu "tz" la Anitoiu, imi pare rau ca nu pot sa scriu cu diacritice, calculatorul de pe care scriu are erori in acest sens), la ING Bank - RO18INGB0000999901356841, deschis la Sucursala Bucuresti pe acelasi nume.
Adresa & detalii buletin: Anitoiu (tot cu "tz") Gaftoana, C.I. serie GG, nr. 260717, domiciliu in com. Joita (cu "tz"), str Principala, nr. 307, jud. Giurgiu, eliberat de SPCLEP Bolintin-Vale, la data de 15.11. 2010. Este vorba de soacra mea, deci e o adresa si date extrem de sigure.
Inca o data, va multumesc mult, mult de tot, si din inima!
http://www.TPU.ro/......ina-2.html

greece12
| greece12 a răspuns (pentru justitiarul):

Voi incalca regulamentul TPU si voi face eu un copy paste la confirmarea si datele exacte postate azi, 06.12. 2011, de catre Cristi, ca sa ne fie mai usor tuturor!
Asadar, Cristi ne spune:

"Va multumesc mult tuturor! Pina acum am crezut ca am de-a face cu o comunitate aici pe TPU, insa de ieri, vazind cite incurajari am primit, cita sustinere, si cita dorinta de ajutor, cuvintul "comunitate" pare a fi ceva... rece, ceva impropriu spus. Cred ca cuvintul "familie" exprima mai bine ceea ce am gasit aici pe TPU.
Revin, pentru ca a intervenit o greseala, si datele au fost incomplete, si pentru ca unii din cei ce vor sa ma ajute au nevoie de o confirmare, cu toate datele de care aveti nevoie pentru a ma ajuta. Nu o faceam, nu aveam de gidn sa primesc sprijin material, insa, vazind dorinta voastra de a ne ajuta, nu pot sa nu accept. Deci:
Conturi: CEC - RO43CECEC001946270290811, deschis la Sucursala Timisoara, pe numele Milco-Anitoiu Mircea Cristian (cu "tz" la Anitoiu, imi pare rau ca nu pot sa scriu cu diacritice, calculatorul de pe care scriu are erori in acest sens), la ING Bank - RO18INGB0000999901356841, deschis la Sucursala Bucuresti pe acelasi nume.
Adresa & detalii buletin: Anitoiu (tot cu "tz") Gaftoana, C.I. serie GG, nr. 260717, domiciliu in com. Joita (cu "tz"), str Principala, nr. 307, jud. Giurgiu, eliberat de SPCLEP Bolintin-Vale, la data de 15.11. 2010. Este vorba de soacra mea, deci e o adresa si date extrem de sigure.
Inca o data, va multumesc mult, mult de tot, si din inima!"

Este ultima lui poatare la intrebarea:
http://www.TPU.ro/......ina-2.html

Avem toate datele necesare,putem trece la treaba!
Oricine vrea si poate,oricat poate, sa le sarim in ajutor!
Haideti, dragii mei!

| justitiarul explică (pentru greece12):

Asta am facut si eu, fara sa stiu ca incalc regulamentul laughing
Ups!
Multumesc greece12ilSustinePeCristi202!

neluL
| neluL a răspuns (pentru мιнαɛℓα36):

Am rezolvat! Gata!

greece12
| greece12 a răspuns (pentru justitiarul):

Asta sa fie singura suparare!happy

ardnaxur1961
| ardnaxur1961 a răspuns:

Si eu am rezolvat azi jumatate si sambata, cand ii trimit niste chestii cu microbuzul, alta jumatate. Ooff... sper ca totul sa mearga cat de cat bine si sa aiba si ei parte de niste Sarbatori, chiar daca nu foarte fericite, macar un pic mai linistite, stiind ca suntem alaturi de ei.
P.S. Propun sa le blocam telefoanele in noaptea de Revelion cu mesaje si apeluri! laughing

| justitiarul explică:

Multumesc tuturor celor care v-ati implicat.
Am primit mesaje si in privat in care oamenii ma intreaba de validitatea conturilor(dat fiind toate greselile cu nume,numere,etc).
Eu maine am sa ajung sa depun, asadar cei care ati facut-o deja sa ne spuneti daca ati depus la CEC sau la ING.
Oamenii imi cer detalii in privat, asa ca va rog cei care ati depus deja sa scrieti daca totul a fost bine.

De la echipa TPU nu avem nicio veste...asta e!
Macar datorita lor ne-am intalnit aici si avem pentru prima data ocazia sa demonstram ca suntem toti pentru unul.

ardnaxur1961
| ardnaxur1961 a răspuns (pentru justitiarul):

Eu am depus la CEC...am inteles ca asta era preferat. Am folosit internet banking si aplicatia a functionat, fara sa-mi dea vreo eroare.

ardnaxur1961

"De la echipa TPU nu avem nicio veste...asta e!"
Ma dezamagesti! Pareai o persoana cu capul pe umeri si cu picioarele pe pamant! Chiar te asteptai la vreo reactie din partea "echipei" TPU? Nu, pe bune: esti pe ciuperci, sau ceva?

| TPU.ro a răspuns:

Legal, nu putem sa facem un cont bancar. Cu alte cuvinte, daca facem un cont pe firma nu putem sa scoatem ulterior banii sa ii dam.
De aceea, Cristi este cel care trebuie sa se ocupe de aspect si ne bucuram ca a facut-o.

Alexandra - TPU

| justitiarul explică (pentru TPU.ro):

Multumesc Alexandra!
Asteptam de ieri raspunsul tau dar e binevenit si acum!
Sa va amintesc si voua conturile unde il puteti ajuta pe Cristi:
Conturi: CEC - RO43CECEC001946270290811 Milco-Aniţoiu Mircea-Cristian
sau ING Bank - RO18INGB0000999901356841, deschis la Sucursala Bucuresti pe acelasi nume.
Multumesc!

ardnaxur1961

URGENT! Am primit mesaj de la banca! NUMELE titularului de cont NU e corect, deci, tranzactia nu se poate face. Nici pe contul de ING nu merge, ca am incercat si acolo.
Nu inteleg de ce, la inceput, mi-a acceptat tranzactia si, abia acum, mi-a venit mesajul cum ca numele nu e cel corect. Offf...mor! Cum naiba facem?

| justitiarul explică (pentru ardnaxur1961):

Incep sa o iau razna! Jur! Asteptam un nou mesaj de la Cristi! Trebuie sa fie ceva minor! Calm!

ardnaxur1961
| ardnaxur1961 a răspuns (pentru ardnaxur1961):

Am vb cu el acum si cica unii au reusit sa-i trimita. Nu mai inteleg nimic! Mai incerc o data, fara diacritice.

ardnaxur1961
| ardnaxur1961 a răspuns:

GATA! A mers cu internet banking, dar cu numele scris FARA diacritice, deci Anitoiu. Offf... aplicatiile naibii!

greece12
| greece12 a răspuns:

Eu am folosit serviciile Postei Romane!
Done!
Sarbatori fericite tuturor!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru TPU.ro):

Mai bine mai tirliu decit niciodata. Da' de ce a durat atita pina ai avut o reactie, nu stiu, pentru ca userii se agita pe site de "secole" (sa zic si eu ca Caragiale). Cine stie, poate ai avut crampe la stomac si ai fost indisponibila. Orice e posibil.

Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns (pentru justitiarul):

Eu am depus alaltaieri, la la o unitate CEC Bank de la mine, a fost corect numele si contul. A fost ceva mai greu fiindca contul indicat este unul de card si a fost inchis. Fetele mi-au spus ca se poate depune in acel cont si va putea scoate banii de la ghiseu, fara nici o problema, de asemenea poate sa isi faca iarasi card. O zi buna!

| justitiarul explică:

Si eu am depus la CEC Bank si totul a fost ok!
Sa speram ca o sa faca acest lucru cat mai multi dintre noi!