| mixxjim a întrebat:

Dragi admini TPU, va rog frumos sa activati optiunea de raportare si pentru juniori, macar aceea cu continut obscen. Exista cazuri de vocabular obscen incalificabil folosit ca raspunsuri la unele intrebari banale ale unor membri TPU care deseori nu au varste mai mari de 15 ani. Se presupune ca oamenii apeleaza la TPU pentru un ajutor, nu sa fie injurat in cele mai odioase moduri. Cu multumiri anticipate

Răspuns Câştigător
neluL
| neluL a răspuns:

''tu ai putut da ban permament cand a fost cazul, dar nu poate face asta toata lumea'' ->>> Asta, asa este! De aceea am cerut si linkuri! Sa fac ''curatenie''winking si nu pentru amuzament!

14 răspunsuri:
neluL
| neluL a răspuns:

Ca de exemplu! Unde este un vocabular obscen? da-mi link.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Din pacate, exista un regulament care trebuie respectat. Te sfatuiesc sa soliciti ajutorul cuiva in care ai incredere, daca ai asemenea probleme.Fii sirur/a ca se vor lua masuri.Mult noroc.

| CoquineNoire a răspuns (pentru neluL):

Inseamna ca nu ai enervat pe nimeni pana acum, si nu ai fost injurat laughing
ia arde-o numai pe mijtouri, sa vezi.

neluL
| neluL a răspuns (pentru CoquineNoire):

Nu pot sa o ard...pe mistouri! Nu cred ca frecventam aceeasi categorie big grin dar si acolo am primit cateva injuraturi si -> ban permanentwinking

| mixxjim explică (pentru anonim_4396):

Am inteles ca exista regulament, dar in acelasi regulament scrie si sa nu se foloseasca limbaj obscen si totusi nu este respectat, sunt sigura ca respectivul regulament poate fi modificat in mai bine oricand. multumesc pentru sugestia cu ajutorul, sper sa se priceapa si cei de 12-13-14 ani care citesc tot felul de minuni sa ceara un astfel de ajutor.

| mixxjim explică (pentru neluL):

Din pacate mi-e greu sa gasesc acum raspunsuri de genul mentionat, nu ca n-ar exista, ci ca tehnic e greu sa le cauti si nici nu cred ca se merita repetate acele lucruri. stim cu totii ca exista si fara sa o arzi pe mijtouri, cum sugereaza missblahck mai sus. tu ai putut da ban permament cand a fost cazul, dar nu poate face asta toata lumea, despre asta era vorba...

| mixxjim explică (pentru neluL):

Aaaaaa, ok, scuze, nu am inteles! multumesc mult, retin aspectul, am incercat sa caut dar e foarte greu, se blocheaza motorul cautand prin milioane de intrebari si raspunsuri, sau nu stiu eu sa caut, dar cum dau peste ceva te anunt. din fericire o sa pot face si eu in curand acest lucru si daca nu se poate rezolva situatia oficial, o sa trec si eu la "curatenie". multumesc mult inca o data, seara buna!

neluL
| neluL a răspuns (pentru mixxjim):

Cu placere! bye, bye wave

| TPU.ro a răspuns:

Salutare!

Chiar daca nu poti raporta datorita statului de junior, ne poti scrie oricand pe contact@tpu.ro oferindu-ne link-uri spre continutul nepotrivit de care te-ai lovit, iar noi vom lua masurile necesare.

Alexandra - TPU

| mixxjim explică:

Multumesc tuturor pentru raspunsuri!

| mixxjim explică (pentru TPU.ro):

Multumesc de sugestie, din fericire nu m-am lovit personal de astfel de situatii dar am vazut destule printre multiplele subiecte in discutie pe forum. stiu de aceasta posibilitate dar pentru orice utilizator e mult mai simplu sa dea un click la momentul respectiv decat sa se apuce sa scrie mailuri catre voi, ia uite ce zice asta. as putea sa stiu care este motivul pentru care un "junior" este considerat a fi incapabil sa judece daca un raspuns este obscen si, in consecinta, sa nu aiba dreptul sa-l raporteze?

| TPU.ro a răspuns (pentru mixxjim):

Motivul pentru care juniorii au drepturi mai restranse in cadrul comunitatii este unul simplu: ne ferim de o serie de abuzuri. Este la indemana oricui sa isi faca o sumedenie de conturi si sa inceapa sa voteze nefavorabil de pe ele sau sa raporteze userii pe care nu ii simpatizeaza.
Poti sa ne scrii chiar oricand observi un comportament nepotrivit in comunitate, nu e nevoie sa te afecteze pe tine in mod direct.

Alexandra - TPU

| mixxjim explică (pentru TPU.ro):

Multumesc, asta am inteles, de-asta am si propus accesul doar la butonul de raportare continut obscen si am si intrebat de acest aspect in intrebarea anterioara. poate gasiti totusi un prilej sa abordati si asta in discutiile voastre pe adminwinking multumesc

| TPU.ro a răspuns (pentru mixxjim):

Iti multumim foarte mult pentru sugestie si da, vom discuta despre ea.

Alexandra - TPU