Asa este, unele intrebari sunt puse de ciudati, la caterinca, din plictiseala.
Ignora-le sau raporteaza-le adminului si se vor sterge.
Nu. Așa sunt unii, super ciudați. Ei aici pot să se manifeste fără teamă că vor fi judecați negativ de cineva, ceea ce tu faci.
Nu era simplă, conținea cuvântul părere:? Știi cum se formează părere. Părere răsună cu apare, cu apariție, adică cum vezi situația respectivă. Iar situația respectivă o vezi în raport cu setul tău de valori în raport relațiile din familie dintre părinți și copii, iar în această viziune a ta sunt implicate valorile tale, ce e bine și ce e rău. Iar această balanță a ta cu care cântărești binele și răuu este cea cu care cântărești aceste fapte și evaluezi pe acești copii care nu își mai vizitează părinții după ce au plecat de acasă. Evaluezi deci pui în balanță binele și răul deci dau un verdict, deci judeci. Astfel întrebarea ta așa zis simplă conținea aceasta. Dta așa zis, nu judecai pe nimeni dar invitai pe alțiii să judece, nu? Ești conștient sau nu de aceasta, sau întrebarea ta era așa de simplă, încât nu conținea nimic din tot ce susțin eu aici? Dacă era așa de simplă, ce conținea totuși? Nimic din aceste deziderate? Dacă asta nu, ce doreai, așa, simplu? Era doar un prilej de chat?
)))))
Va simtiti atacat de către întrebarea mea?
" eu sunt curioasa sa stiu daca …."
" mi se par unele întrebări …"
Nu am spus " sunt de părere ca intrebarile sunt …"
Ci a fost o pura curiozitate si daca Dvs Spuneti ca eu judec. Pai asta faceți si Dvs cu mine. Ma judecați ca am pus o simpla întrebare.
Sănătate si doar bine!
Pai si daca suntem aici sa dezbatem anumite subiecte etc. De ce ma " acuzați " si Spuneti ca eu judec. Din moment ce si Dvs susțineți ca aici suntem pentru a discuta, dezbatem. si tocmai Dvs începeți sa ma judecați din simplul motiv pentru ca Spuneti ca eu judec.
Daca era ca judec pe cineva, o făceam la " acea persoana" daca exista .
Daca luam in considerare celelalte intrebari, adica cea mai mare parte de intrebari, care sunt puse cu seriozitate si cauta o rezolvare, atunci am putea sa vedem ca este utilizat de oameni
In rest, orice padure are uscaciunile ei.