Pai uite: eu ieri eram extrem de plictisita si suparata, am dat click pe T/A si cand am citi intrebarile, unele raspunsuri, mi s-a ridicat moralul. Aceasta categorie este una in care mai scapi de stres, chiar trebuie sa fim tot timpul serioshi?
Nu,ma refer in sensul ca toata lumea vrea sa intre in T/a, cum adica? Iti trebuie pasaport ca la vama?
Exact asta mă întreb și eu, îți trebuie pașaport ca să poți da click și să accesezi Trivia/Amuzante? Nici azi nu am aflat, eu intru când vreau să râd puțin, și ies oricând vreau. Nu mi-a interzis nimeni până acum, să intru acolo...
A,deci nu e nimic? ma gandeam ca e ceva gen: iti da ceva pe pm, un link sau ceva cu o legatura catre? si dupa te recunostea daca esti de-al lor sau nu... ma rog
Prosti de peste mari si tari nu au avut ce face si de-asta, mi se pare ca am vazut si eu un utilizator care cerea voie, dar nu e obligatoriu, e un sait comun, deci nu ai de ce sa implori pe cineva sa te alaturi.
Intrebari puse in ton umosirstic si unele cu usoara tenta triviala. Insusi numele categoriei ar trebui sa fie lamuritor. Daca nu ai intrat inca pe T/A, incearca si vezi cum ti s epare tie.
So frate, asta chiar ca mi-a ridicat moralul:
"Cum imi schimb culoarea si modelul scrisului in lista de mess? funda"
Da chiar ca e buna N-am mai intrat de mult pe acolo, insa mai e o smecherie. Pentru ca vor un raspuns urgent il vor posta la categoria cea mai vizitata. Altfel vor astepta mult si bine si nu-si vor vedea problema rezolvata. Vei observa ca multe reguli se incalca pe TPU. Asa ca, moralul sus, ca sa-ti folosesc cuvintele in alt context. O seara faina!
Pai daca posteaza aiurea inseamna ca-s varza,daca ar posta unde ar trebui,cred ca ar primi un raspuns decent si nu s-ar mai plange ca-s luati peste picior,ca vezi,acu' mai toata lumea baga intrebari de genu:"Ce s-a intamplat cu TPU? bla bla si bla bla, imi sterg contul si ud batista"...
A, inca vreau sa aflu de ce vor astia sa-i primeasca in t/a?
Pentru ca nu s-au copt destul la cap, si se tin de capul prostiei altora
Am aflat, sorry, n-am 3 funde, o sa fac din oceanu' pacific.
Pai sa ne gandim la faza cu mess-ul data de tine drept exemplu. Unde sa o fi postat? Asa a pus intrebarea mai in gluma-mai in serios, nu? Partea de amuzant. Daca o punea pe la "Tehnologie" isi "auzea" de toate. Nu stii ca romanii sunt inventivi? Ocolesc legea, isi vad problemele rezolvate si daca sunt prinsi cu mata-n sac stiu sa dea si explicatii amuzante. N-ai ce le face. I-ai ca atare si cu asta basta.
"Cum calculez o putere cu ala de sus 2001? Help pls:XFunda mare:X:XSi voturi inteligent pentru. totiii." Asta era la Gastronomie. Care e legatura, nu o vad. Insa a primit raspunsurile de care avea nevoie.
MimiJaneMaraMimiMaraJane întreabă:
7Delia7 întreabă: