Http://www.youtube.com/watch?v=UouUGEAhDpg
Take that, faithless and accursed insect! >:P
Cum sa nu vad asta, am trecut pe vederea 3F(emeie) nu 3D, acum pot sa spun ca vad de 3 x femeie, doar o vad pe N0name Blondette de 3 ori, fie ca vreau sau nu.Sti cum erau peliculele? cadru peste cadru si in fiecare cadru o alta actiune, acum astept ca Blondette sa-si de-a mana de la ochi sa ii vad ochii gri.
Totusi 3 poze cu N0name seamana cu pozele de la pacanele, alea cu fructe si cand prinzi 3 de acelasi fel Jackpot, unde ii maneta aia ca sa vad poate prind si alte premii.
DA! A confirmat Catalin pe blog ca folosesc AJAX! Vedeti, daca si cainii observa!
Am avut deja 3 blonde pe linie, acum vreau si altceva, diversitatea ii buna, m-ar tenta 3 ponei, ca Mos Craciun nu mi-a adus unul cand eram mic.Cine stie ce combinatii o sa prind pe viitor.
Strigatul este asa Evul Mediu, se lucreaza cu telepatia acum, si vad ca functioneaza.
Nu recunosc nimic, imi dai primul nefolositor/stupid din cariera ta si poate scriu o marturisire, dar nu o si semnez.
Aştept să mai adauge Cătălin alte voturi şi poate te votez atunci cu altceva decât cele trei, deja celebre. Îmi mărturiseşti atunci tu toate, bine? Numai noateaza-le undeva, să nu uiţi.
P.S. Dar eu oare când prind trei Bărbie pe linie, ceva? Că mie asta îmi promitea Moşul, dar pe-atunci erau mai scumpe decât acum o Dacie, aşa că m-a amânat Moşul meu vreo 3 ani, până am crescut şi nu mi-o mai trebuit. Eh, neserioşi mai sunt şi Moşii ăştia!
Better late than never! Eu inca visez sa-mi calaresc poneiul peste curcubeu, dar am ajuns la marimea la care pot sa iau poneiul in spate si sa fug eu cu el.
Nefolositor/Stupid or no deal, oricum m-ai umplut de voturi, cred ca mai mult de jumate le am de la tine.
P.S. Ti-am raspuns doar sa ai 3 Tablouri de Edvard Munch, poate prinzi si tu o copie a tabloului si-ti cumperi o masina plina de papusi Barbie, cate una pentru fiecare dezamagire din sacul Mosului.
Spiritul meu de observatie imi spune ca Gabi e programator de ciocolata! Ham ham! Sunt mici bug-uri la notificarile alea! Ham!