| RaLuX_5234 a întrebat:

Hei! Am lipsit o vreme de pe TPU, iar acum observ ca multe lucruri s-au schimbat pe-aici.Site-ul are un format mai fain si este mai bine organizat, insa intrebarile si utilizatorii nu mai sun ce-au fost odata...eh,sa-a ales praful si de categoria T/A pe care o vizitam foate des, si radeam cu gura pana la urechi...straight face pacat. Aaa, si intrebarea: stie cineva de ce nu mai pot acorda vot raspunsurilor(inteligent/amuzant/stupid/folositor, etc.)? Cand incerc sa votez imi apare un mesaj gen"statutul tau de membru junior nu-ti permite sa acorzi voturi". Ce vrea sa insemne acest"membru junior"?thinking

Răspuns Câştigător
NOname
| NOname a răspuns:

Bine te-ai întors!

Vei putea să votezi, când o să deveni membru "Senior".
Trebuie să ai peste 100 de răspunsuri şi cel puţin 10 zile de la data înregistrării. Pentru mai multe detalii intră aici: http://www.TPU.ro/blog/?p=2183.
Succes.

4 răspunsuri:
| Vizitiul a răspuns:

E mai usor sa intrebi aici despre detalii decat sa citesti direct de pe blog, este? Daca nu mai poti rade la trivia, du-te bai si rade la dragoste si sex. "Sa-a" alege praful de tine, dar esti deja praf.

| RaLuX_5234 explică (pentru Vizitiul):

Da,este mai usor.Probleme? raised eyebrows In primul rand, eu am pus o intrebare la care nu erai obligat sa raspunzi.Chiar nu inteleg cu ce te deranjeaza pe tine faptul ca mi-am exprimat parerea despre site...oh go on Categoria D/S este plina de useri ratati care posteaza incontinuu intrebari stupide, deci n-am de ce sa rad.Btw,greseala aia de scriere de care ai pomenit tu s-a intamplat pentru ca am tastat repede.Tie nu ti s-a intamplat niciodata sa gresesti? Esti cumva perfectiunea intruchipata?

| Vizitiul a răspuns:

Eu sunt ala care, atunci cand gresesc, sunt recunoscator celui care ma corecteaza, si nu-l intreb ironic daca-i perfect, cum ai facut-o matale. Nu eram obligat sa raspund la intrebare, dar nimeni nu ma poate obliga sa nu raspund. Avand in vedere ca aveai pe blog toate informatiile si ai preferat sa pui o intrebare tot pe aceeasi tema, denota lipsa de atentie din partea celorlalti si bagare in seama...aiurea. Iar eu nu inghit asta, d-aia am tinut sa postez la intrebarea ta.

| RaLuX_5234 explică (pentru Vizitiul):

Da,apreciam daca doar ma corectai, si chiar iti eram recunoscatoare.Problema este insa ca tu m-ai jignit, si asta chiar nu pot sa tolerez nimanui.
"esti praf"- nu cred ca era nevoie sa-mi adresezi cuvintele astea doar pentru ca nu-ti convine tie intrebarea si pentru ca am facut cateva mici greseli de scriere.De la a corecta si pana la a jigni este o cale lunga.