anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Hei! Sunt castigatorul tiricoului TPU De luni 15 septembrie, pe site m-am vazut validat castigator al tricoului. Cand va ajunge la mine? presupun ca poate ajunge maine sau vineri?

Răspuns Câştigător
| MisFit20 a răspuns:

Nu, stai linistit, nu il poti pierde de la un raspuns gresit.

11 răspunsuri:
| MisFit20 a răspuns:

Trebuie sa astepti sa primesti mail-ul in care ti se solicita informatiile personale : adresa, nume, prenume. Felicitari.

| Jipa95 a răspuns (pentru MisFit20):

Sper..si probabil sa nu fi primit acel mail din cauza ca eu ma logez mereu cu TPU si ar fi putut sa-mi ia direct datele de pe fb? Fundita big grin

| MisFit20 a răspuns:

Ce logica ilogica ai boss. Si esti norocos, ai dat 150 de raspunsuri si ai luat locul 1, eu ieri am dat 293 si am iesit pe doi, ma intrecut iubirea mea desteapta si frumoasa, ce pot cere mai mult?

| Kaℓi a răspuns:

Da, m-a amuzat ZvT cu ideea aia... ca ai ratat tricoul pentru un raspuns gresit big grin

Revenind la problema ta... s-a cam racorit, nu o sa mai poti purta tricoul! happy

| Jipa95 a răspuns (pentru Kaℓi):

Daaa mai. pai sunt fan TPU si imi doresc maxim tricoul big grin

| Jipa95 a răspuns (pentru MisFit20):

Ia o funda din partea mea, poate vei fi si tu norocos odata. Bafta in continuare

| Jipa95 a răspuns (pentru Kaℓi):

Brrrrrr laughing

| MisFit20 a răspuns (pentru Jipa95):

Dimineata cand ma scol, in tricou si... numai stiu continuarealaughing)). Mersi pentru funda, nimeni nu a m-ai facut un gest asa frumos pentru mine.

| MisFit20 a răspuns (pentru MisFit20):

Mai*

| TPU.ro a răspuns:

Colega mea Cristina iti va trimite un mail vineri.

Alexandra - TPU

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Buna!
Trebuie sa ai si tu rabdare, va ajunge si la tine.
Important este ca ajuti lumea aici, nu fugi dupa un tricou sau nu mai ai altceva de imbracat?
Te pup!