Buna!
Ai intrat pe YouTube și ai scris numele melodiei pe care vrei s-o bagi în playlist
Click DREAPTA, apoi click pe "Copiați adresa link-ului" ("Copy the link address")
3. Ai apăsat pe "Copiați adresa link-ului", și acum, te duci acolo sus la chenarul acela, și, acolo unde scrie "Link YouTube", tu faci click DREAPTA, și dai pe "Insertati ca text simplu" (Insert plain text)
Sper că ai înțeles cat de cat.
Te pup!
Bună! Intri pe www.YouTube.com. Cauţi melodia pe care o doreşti tu să o pui. Dai clic pe butonul din dreapta al mouse-ului "Copy link adress". Intri pe TPU unde scrie :"Link Youtube" şi dai "Paste" şi "Spune-ne".
Buna!
Pai urmeaza acesti pasi:
1.Cauta o melodie care sa iti placa pe you tube!
2.Copiaza-i linkul(vezi ca sub videoclip apare "distribuiti", apesi si dupa ce iti apare apasa pe "adresa url completa" si copiezi adresa pe care tio da)
3.Intri aici http://www.tpu.ro/my-stream/ si sus unde scrie "adauga un nou link you tube" scrii acolo adresa pe care ai copiato si dupa apesi pe butonul "posteaza melodia".
Gata! Asa se face! Dar fii atenta, daca vrei sa bagi mai multe linkuri ale melodiilor vezi ca va trebui sa astepti dupa ce ai bagat prima data un minut inainte ca sa poti baga si urmatorul link!
Sper ca te-am ajutat!
Bai eu am facut asa dar nu merge spune ca url ul pe care am incarcat este gresit