Am incredere in mine si in Dumnezeu, dar nu in redactia TPU, sterg o gramada de raspunsuri chiar daca anumiti oameni merita, asta e firea mea, direct si poate mai dur. Oricum rabdare am de pe 4, zic doar asa...nu imi trebuie tricoul, vreau doar sa apar si eu "campionul zilei" si sa imi sterg contul.
Bună!
Cel mai probabil, răspunsurile respective sau întrebarea la care ai răspuns au ÎNCĂLCAT Regulamentul TPU şi de aceea au fost şterse de Admine.
Şi mie mi s-au şters 124 de răspunsuri ( în 2 ani ) care NU au încălcat Regulamentul TPU;)
Iar dacă am cerut "reanalizarea", mi s-a spus că au fost şterse odată cu întrebarea la care am răspuns ( deoarece întrebarea respectivă ar fi încălcat Regulamentul )...
Ok, asta-i viaţa, n-ai ce face :)
În privinţa celeilalte "probleme", TREBUIE să ai RĂBDARE!
Avem DOAR 2 Admine şi, în mod evident, NU fac faţă volumului de muncă existent uneori :(
Răspunsurile trebuie verificate "manual", bucată cu bucată - deci, durează!
Într-adevăr, încă NU s-au afişat topurile din perioada 4-7 iulie :(
http://www.tpu.ro/campionul-zilei/
În zilele următoare ( având în vedere că 4-6 iulie au fost zile de week-end şi Adminele NU au lucrat ) se vor afişa rezultatele :)
Ai RĂBDARE!
Toate cele bune.
Cum spuneam, nu ma deranjeaza, nu vreau tricoul, oricum nu imi voi da datele sau ceva de genul pentru ca nu am nevoie, voiam doar insigna aceea cu "campionul zilei" pentru a face print si a o pune la colectie. Oricum aceasta comunitate are mai multe fete, mai intai se folosesc de problemele altora pentru a-si asigura ei castiguri, apoi se victimizeaza, fac reclama ascunsa si numesc oamenii cu probleme "strategi". Se sterg raspunsurile inteligene (nu la ale mele ma refer, dar se observa cand dispar anumite raspunsuri) dar intrebari raman, ar trebui TPU sa faca o chestie unde sa invete copii ce inseamna sexul, nu sa se umple un site care ar trebui sa ajute oamenii cu intrebari "sunt virgina?" "am vreo boala?" "de ce era asa mare?". Ma rog, asa e mereu.
Mda, asta este, nu prea ai ce face
Oricum, depinde care e "scopul" tău pe acest site...
Eu, spre exemplu, NU "alerg" după funde/puncte/tricouri, etc.; oricum, NU ai ce face cu ele.
Totuşi, sunt bune la "colecţie"
Important este să AJUT pe unii useri - deci, trec cu vederea aceste "neajunsuri" ( pe care le-ai enumerat )!
NU răspund la întrebări postate aiurea, răspund doar la cele care sunt serioase şi unde este nevoie de ajutor
Restul postărilor nici "nu le observ".
Reclamă "ascunsă", ori chiar făţişă, se face cam pe orice site; scopul fiecărui site ( la un moment dat ) este să devină "productiv", să se obţină nişte bani din diverse reclame - deci, evident, nici acest site NU face excepţie...
Dar, după părerea mea, NU văd cu ce ne afectează pe noi - eu zic că nu mă afectează deloc
Acum, ce să-ţi zic, de tine depinde ce vrei să faci pe viitor...
O seară frumoasă.
Inteleg necesitatea, dar sa folosesti problemele oamenilor pe post de paravan pentru a-ti atinge scopul si pentru a avea de castigat este pur si simplu gretos, eu ajut oamenii de dragul de a ajuta, cu toate astea am print-uri de pe fiecare site sau joc pe unde am fost, sa-mi amintesc evolutia si progresul meu, raman acolo intr-un folder din pc-ul meu, de dragul amintirilor, da poate e ciudat, ce vreau eu sa castig de pe site, amintiri si "amici" pe care sa-i ajut.
50cent50 întreabă: