anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Hey guys, am şi eu o curiozitate!
Dar pentru că sunt un leneş, nu o să caut pe google, şi o să vă întreb pe voi ( cunoscătorii).
Puteţi să-mi spuneţi şi mie cât câştigă un youtuber nesponsorizat din youtube?
Ex. vizionări / euro

Dar dacă sunt şi taxe de plătit, vă rog să-mi faceţi o formulă de calcul pentru total.

Fundă! big grin

Răspuns Câştigător
| AlexAlexxAlex a răspuns:

Foarte multi se intreaba: "Cat se poate castiga din YouTube?" sau "Cati bani se pot face cu YouTube" si primesc din nenumarte parti diferite raspunsuri eronate. Raspunsuri ce ii fac sa creada ca nu se castiga foarte bine din YouTube. Cei ce dau aceste raspunsuri, sunt cei care deja fac bani prin aceasta metoda, si nu doresc concurenta. Tin sa va spun ca principalele canale de YouTube cunoscute pentru romani, cum ar fi, "Doza de Has", "Sector7" sau multe altele de acest gen generaza sume de minim 500 € pe luna, existand luni in care castigurile depasesc si sume de 2.000 €,... desigur, nu vor recunoaste acest lucru deoarece nu vor concurenta.

In principiu, daca inca te mai intrebi daca se pot face bani din YouTube, sau cati bani se pot face din YouTube, sper ca te-am lamurit, si sper sa te apuci de treaba daca iti doresti sa faci bani prin aceasta metoda.

1 răspuns:
| alexander911s a răspuns (pentru AlexAlexxAlex):

Nu îmi doresc, că nu am eu faţă de aşa ceva. Mulţumesc.