| valeeExpress a întrebat:

Cum imi pot mari gradul? Acum sunt junior, ce trebuie sa fac sa fiu mai mare in grad, cu ajutorul punctelor, si daca da peste cate puncte trebuie sa acumelez pentru a avea grad mai mare? Funda pentru cel mai explicit si bun raspuns big grin

Răspuns Câştigător
| superdorex a răspuns:

E mai greu sa devii expert TPU, Adica sa fii intre primii 10 utilizatori si unul din acestia va fi ales userul anului! Oricum am observat ca multi dintre ei alearga doar dupa funde pentru raspunsuri cat mai simple si scurte! Nu au rabdarea de a explica si a da un raspuns detaliat, de aceea nu prea sunt de acord cu unii din experti, apoi cred ca ar trebui sa conteze si varsta! Dar de, ei decid!

4 răspunsuri:
| superdorex a răspuns:

Deci dupa ce ai acumulat 100 de raspunsuri la intrebari si esti activ mai bine de 10 zile avansezi la senior!

| valeeExpress explică (pentru superdorex):

Si dupa senior ce urmeaza?

| ewygirl a răspuns:

-junior TPU
-senior TPU
-expert TPU sau user al anului

ÉrotiqueConseils
| ÉrotiqueConseils a răspuns:

Nu confunda statutul cu titlurile care îți sunt acordate de către administratori.
După statutul de „senior" nu mai urmează niciun grad. Acesta îți permite să votezi, să raportezi, să trimiți mesaje private și să postezi pe chat-ul TPU, și îl poți obține dacă ai minim 10 zile de activitate pe site, și minim 100 de răspunsuri aprobate,
Titlul de „Expert TPU" ți-l acordă administratorul site-ului, în urma postărilor calitative, respectarea politicii site-ului, un raport de 10% între răspunsuri postate și răspunsuri câștigătoare (fundițe), activitate constantă, etc.
Titlul de „Userul Anului" îl poți obține în urma numărului maxim de voturi oferite de către utilizatori, la sfârșitul anului.
Deocamdată, avem 3 useri ai anului :
@Brigaela - anul 2009, @NOname - anul 2010 și @Legiuitoarea - anul 2011.
Baftă!