Sigur il ai la ignore si ai uitat tu. Altfel, teoretic nu avea cum. Tu i-ai dat ignore, iar el ti-a trimis o cerere pentru a-l debloca ca sa zic asa.
Uite pe cine am eu la ignore Einstein. Nu vorbesc aiurea. http://imgur.com/CVzqF1j
Aha. Imi da ignore de ciuda ca nu sunt de acord cu el si acum i s/a facut dor de mine? Haios nu am ce zice.
Tu nu-l ai pe el, dar te are el pe tine! Și când vrea să se răzgândească, e musai să-i dai ȘI tu voie.
Ciudata chestie nu am ce zice. Cred ca au bagat chestia asta cand au schimbat si "fata" site. ului.
Exact. Ce mă irită pe mine la maximum, e faptul că userii ignorați / care mă ignoră NU pot fi raportați direct; trebuie să dau link prin formularul de CONTACT.
Ce ma irita pe mine e ca inca pot vedea ineptiile cui i/am dat ignore. Ce inteligenta de maimuta a avut ala care a avut ideea asta brilianta, ma depaseste.
El te are pe tine, nu tu pe el!
Poate i-a trecut,, drracii' pe tine si vrea sa isi ceara scuze
E cel mai dragut lucru cand iti trimite cerere de dezignorare.Eu zic sa te gandesti!
La cat de prost e, nu cred eu ca vrea sa isi ceara scuze. Doar si/a dat seama ca a dat dovada de prostie si nu ii convine cum arata.
NarutoGokuIchigoHarryPotter567443 întreabă:
Ionut299273 întreabă: