| Fatamuntilor a întrebat:

In cazul in care raspund la o intrebare,si acesta este stearsa de admini sau de utilizatori, dispar si punctele acumulate la acea intrebarere?

Răspuns Câştigător
| michelia a răspuns:

Uite aici de exemplu, userul a sters intrebarea, dar raspunsurile au ramas:
http://www.tpu.ro/......ece-seara/
Si daca dai click pe GeorgyFetitza si te uiti la raspunsurile cistigatoare, o sa vezi ca inca il are acolo. Deci a ramas si s-a punctat in cazul asta.

9 răspunsuri:
evenso
| evenso a răspuns:

Da, in acest caz pierzi punctele primite la acel raspuns, chiar si daca tu stergi raspunsul tau.

| michelia a răspuns:

Da, si punctele si funda. Si-ti dispare de fapt de tot raspunsul din " raspunsurile mele".

| michelia a răspuns:

Daca e stearsa de utilizatori nu dispar, pentru ca ramine postata ca " anonim". Ce ti-am spus mai sus era pentru cele sterse de admini.

| Fatamuntilor explică (pentru evenso):

Multumesc de raspuns.Nu alerg numaidecat dupa marirea punctajului, ajut cat pot aici.Era mai mult o curiozitate.

evenso
| evenso a răspuns (pentru Fatamuntilor):

Cu placere.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da.Este logic, nu pot exista puncte daca nu mai exista intrebarea.Mult noroc.

| Azµre a răspuns (pentru evenso):

Da, același lucru am pățit eu! S-au șters mai multe întrebări și am fost depunctat.

| SolitarHacker a răspuns:

Da pierzi punctele din cate stiu dar mai bine citesti regulamentul big grin

| TPU.ro a răspuns:

In cazul in care intrebarea este stearsa de utilizator, deci anonimizata, raspunsul tau ramane tot acolo, alaturi de punctaj.
Daca, in schimb, este stearsa de noi din admin, raspunsul dispare, alaturi de puncte.

Alexandra - TPU