Da...Sunt monitorizate.
TOT DE PE SITE E MONITORIZAT...
Dar intrebarea este:Are cineva talentul sa le verifice pe toate?
TRUE STORY by Troll Face-Darcos
Funda?
Am fugit sa le sterg atuncea, ha, ha. Sper sa nu fi ajuns chain-letters...
Eu iti dau ce vrei tu, ca mie nu imi trebuie... dar cred ca e futil, nu vad cum ar rezista prea mult postarea asta live
Rezista...Omul cu avatarul meu e invincibil(Arma-un bat; Armura-o bluza albastra; Scut-un servetel
Pune funda ca daca mi-o sterge... Mi-o sterge...
Da' si normal! D-aia sunt eu suspendat pentru anumite iesiri, pentru ca doamna Cristina ma arunca in beci, impinsa fiind de gelozie.
Mesajele private trimise intre utilizatori sunt inregistrate, dar nu le verificam decat in situatia in care exista o raportare a unui mesaj nepotrivit insotit de print screen sau cu acordul utilizatorului.
Alexandra - TPU
Ma trec fiorii citind fraza: " Mesajele PRIVATE sunt inregistrate si le si citim daca vrem"...
Eu pusesem intrebarea intr-o doara, nu ma asteptam sa declare careva ca chiar le citeste daca asa considera el ca e bine...
Nu îți înțeleg șocul, nu e prima oară când declară asta cu non-șalanță.
N-am fost pe faza alta data
Oricum, cu asta m-au rapus! Acum cum mai fac eu chat erotic cu femei maritate, pe TPU?
Cu nonsalanta
si eu cica trebuie sa astept sa-mi vina randul sa-mi stearga conturile. chiar sunt curioasa cat dureaza...
Mi-a sters mie in schimb postarea aia de ieri, cu vreo 50 de raspunsuri, ca ii venise randul
Chiar, oare de ce sa mai plang ca n-au trafic, din moment ce orice postare interesanta de pe TPU, cu peste 50 de raspunsuri, instantaneu se considera a fi "irelevanta"?
PS. Deci daca apar pe twitter pozele tale goala, ce mi le-ai atasat la mesaje, sa stii ca le-au postat ei, nu eu
Ha ha ha!
n-apar pe twitter ca si acum sunt ochii iesiti din orbite. le mai trebuie ceva timp sa-si revina
Bre, tu ma faci sa fug sa imi verific mesajele, poate am ratat ceva...
Te-ai trezit? Buna dimidupamiaza Acum se explica de ce au disparut atitea carute de intrebari si raspunsuri. Cit pe ce sa dau vina pe nevinovata blonda a anului
Corect. Au disparut, pentru ca o daduse IEma pe pocaiala, adicatelea era la ora de falsa sinceritate si pietate
eu le-am sters pe toate ale tale in tanga de piele rosie. le-am salvat nu mai te supara asa
Le-ai sters pe alea in tanga si le-ai lasat pe alea fara tanga?
eee, si tu acum. le las lor sa vada ce e mai bun ca, sa fiu sincera, e acolo sa nu fie cu deochi
P. S. vezi in ce lumina te pun mai Poniule? sau sa recunosc ca m-am uitat cu lupa la ele?
Apropo de lupa si poze... ghiciti cine e woofy: stewardesa aia de se machiaza, aia de se pozeaza, sau aia cu fundul (fundul?) gol de isi face patul?
http://mann.no.msn.com/kultur/synet-bedrar#image=1
ce-au prins-o!
trebuie sa plec. ne vedem mai tarziu daca nu-mi vine randul pana atunci
anonim_4396 întreabă:
LisaJulie întreabă: