| KKronstadt a întrebat:

Inteleg ca anumiti useri pot modera postarile. Este OK. Ce nu inteleg, este de ce sunt printre ei unii absolut inculti, din orice p.d.v. Cine modereaza moderatorii? Oare, un alt grup care contine inculti? Pana unde merge "impleteala asta"?

7 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Intelegi total gresit. Niciun user nu poate modera nimic. Doar administratorii site ului modereaza si atat. Pe scurt i ai facut inculti pe administratorii site ului.

| KKronstadt explică (pentru suntserios):

O spui de parca am dat-o-n blasfemie. Asa, si? I-am facut inculti pe cei care modereaza, iar ei sunt adminii. O.K. Am inteles asta. Deci, adminii site-ului sunt inculti. Ce nu inteleg eu, este de ce te tot tii de capul meu pe site-ul asta, incercand sa-mi dirijezi ideile dupa unicul tau neuron functional. Ar fi indicat sa-ti vezi de postarile-ti fade si pline de greseli, in loc sa-mi corijezi gandurile si ideile. Ca nu esti Jesus la a 2-a venire. P.S. Daca tot ai fost ales user-ul anului, incearca sa scrii cat de cat corect gramatical, ca aici nu suntem la carciuma din cartier!

| suntserios a răspuns (pentru KKronstadt):

Curge cu frustrare... da pe afara.

| KKronstadt explică (pentru suntserios):

Cu replica asta ai confirmat parerea mea despre tine. [facepalm]
You are so low, dude. So low... Eh, te las in lumea ta, sa te complaci in mediocritate & penibilitate. Se pare ca-ti place nespus postul de sef de troaca. "Succesuri!".

| suntserios a răspuns (pentru KKronstadt):

Ce ca.cat de parere ai tu de mine papanasule. Nici macar nu ma cunosti. Ai 3 zile pe site aici si gata esti psihologul vietii.

| darrio2007 a răspuns (pentru KKronstadt):

Esti de prea putin timp pe acest site si deja faci figuri. Mai bine ti-ai vedea de treaba ta. Si daca nu iti convine ceva esti liber sa cauti alt site de genul asta.

| VALCUANDREI1994 a răspuns:

Nu stiu cine modereaza moderatorii. Nu consider ca e tocmai bine sa generalizezi. Vezi ce se intampla pe TPU si ia niste masuri. De exemplu ai putea sa asculti Paris, Paris si o sa simti cum te transformi in Tesla.