Nu stiu cine modereaza moderatorii. Nu consider ca e tocmai bine sa generalizezi. Vezi ce se intampla pe TPU si ia niste masuri. De exemplu ai putea sa asculti Paris, Paris si o sa simti cum te transformi in Tesla.
Intelegi total gresit. Niciun user nu poate modera nimic. Doar administratorii site ului modereaza si atat. Pe scurt i ai facut inculti pe administratorii site ului.
O spui de parca am dat-o-n blasfemie. Asa, si? I-am facut inculti pe cei care modereaza, iar ei sunt adminii. O.K. Am inteles asta. Deci, adminii site-ului sunt inculti. Ce nu inteleg eu, este de ce te tot tii de capul meu pe site-ul asta, incercand sa-mi dirijezi ideile dupa unicul tau neuron functional. Ar fi indicat sa-ti vezi de postarile-ti fade si pline de greseli, in loc sa-mi corijezi gandurile si ideile. Ca nu esti Jesus la a 2-a venire. P.S. Daca tot ai fost ales user-ul anului, incearca sa scrii cat de cat corect gramatical, ca aici nu suntem la carciuma din cartier!
Cu replica asta ai confirmat parerea mea despre tine. [facepalm]
You are so low, dude. So low... Eh, te las in lumea ta, sa te complaci in mediocritate & penibilitate. Se pare ca-ti place nespus postul de sef de troaca. "Succesuri!".
Ce ca.cat de parere ai tu de mine papanasule. Nici macar nu ma cunosti. Ai 3 zile pe site aici si gata esti psihologul vietii.
Esti de prea putin timp pe acest site si deja faci figuri. Mai bine ti-ai vedea de treaba ta. Si daca nu iti convine ceva esti liber sa cauti alt site de genul asta.
MimiJaneMaraMimiMaraJane întreabă:
7Delia7 întreabă: