Primeste,neasteptat Valkyriile de Coelho si ceva ce voiam de mult timp, Simbolul pierdut al lui Dan Brown.La urma urmei, ce daruri poate primi, dupa cum am fost caracterizat in gluma, ''un copchil eucalipt de 16 ani care se crede Dumnezău''?
Nu aveam noi un incendiu în orar?
Doamne, Doamne atotștiutorule, de ce mă întrebi pe mine, muritoarea?
Mai uita si Dumnezău,ca doar e un biet copchil napastuit, vodka, bat-o vina!
Frumos, man, n-ai auzit că-i frumos să împarți frățește?
Pai,mai,voi sunteti fiii mei, nu fratii mei, ca doar sunteti apostoli.Si oricum pana trimit o vodka in Oltenia, vine sfarsitul lumii...
'multi ani Dumnezău!
Toate visele sa ti se indeplineasca...si apoi sa le indeplinesti si pe-a noastre. ^^
-scuze de intarziere-
Hm, trebuie' să nu mai promit prea multe beri la prea mulți... că eu ies în pierdere! Măcar Wooden îmi cântă, tu ce știi să faci?
Eee, eu sunt sora-ta. Mai ai alte Dumnezăiţe în afară de mine?
Cu siguranta ca nu,surioara, mai ales acum, cand te-ai intors din pribegie cu forte proaspete!
Tihihi.
Sigur că da, şi cu o mică doză de indiferenţă. Mi-a prins bine pauza asta, dar m-am plictisit.
De ce sa te intorci si cu indeferenta la pachet, sora prea-sfanta? M-ai facut curios...
1. Dintr-un motiv personal, tihihihi. Nu îţi spun aici, nu te supăra
2. Pentru că mi s-a urât să fiu acuzată pe nedrept de nişte lucruri ce nu le-am făcut, de exemplu că mă bag în seamă (pentru ce?) sau vreau să par mai matură, deşi sunt eu însămi. Aşa că puţină indiferenţă vis a vis caracterizările eronate ale altora m-ar ajuta să trec mai uşor peste probleme. Pur şi simplu, aşa m-a trăznit, dar e bine, foarte bine.
Hmm,deci Dumnezau nu e chiar atotstiutor? Ceva pute! Shitty blasphemy, much?
Deci nu ești adevăratul Dumnezău, o să fi ucis cu pietre pentru asta...
Credeam ca ma intampini si tu cu o vorba buna,o palinca ceva,cand colo,tu ma hulesti? Mare pacat,pacatoaso, ai sa arzi in Pucioasa. Pucioasa, judetul Prahova.
Meh,eu stiam ca e mai aproape de tine,dar tot n-am gresit asa mult. Dambovita,Prahova,Giurgiu, ce conteaza, ca toti sfarsiti in Bukresh!
Prahova are ceva mai culean decat toate judetele romaniei, o televiziune doar a ei, la fel de epica precum cei ce il locuiesc! PrahovaTV 4EVER!
Nu mai fii rau. E trist, dar e si amuzant. Habar nu am prin ce localitati se fac interviurile astea, dar pe aici pe la mine nu cred ca au ajuns. Da' in afara de babele care ziceau ca Biblia a scris-o Eminescu, mai era si un tip care spunea ca nu se spala pe dinti, ca el foloseste HORBIT. Hi hi, sunt fana PH tv.
Si mai era un tip ce vorbea de ''sectele aielea de satenisti''.Bun-bun-bun! Eu zic ca sunt regizate, pentru ca imi pun o intrebarea: Chiar asa de prosti sa fie oamenii batrani? Pentru ca majoritatea sunt batrani, cel mai probabil bine indoctrinati de religie si mania lu' Dumnezau.
Eu nu cred ca sunt regizate, eu cred ca asa-s oameni batrani. Si mai sunt si aia cu cartile, care n-au citit o carte in viata lor. Da' e si normal, pan' la urma, prima data s-au pus pe munca, nu au mai avut timp sa citeasca si carti...nu e regizat, e realitatea. Si nu cred ca e singura televiziune de genu' asa idioata.
Ce te lauzi și Argeșul are televiziune, mereu îi mai vezi filmând câte un maidanez printe blocuri, o hârtie pe jos sau o cerșetoare.
AlphaTV rocks!
De ea știam, suntem și din acelaș oraș, dar de alți nu mai știu...
In Bucuresti poti sa te Pitesti, dar in Pitesti nu poti sa te Bucuresti.
Mereu am spus ce nu trebuia când era vorba să fac o urare, aşa că am să fiu scurtă şi la obiect. Să te bucuri de viaţă(niciodată n-am înţeles de ce să trăieşti mulţi ani dacă de ăia nu te bucuri)! Şi sper că ai dat sau ai să dai o petrecere pe cinste, ar fi urât ca tocmai Dumnezău să nu-şi sărbătorească aniversarea cum se cuvine.