| aliceinchains a întrebat:

Inteligent, amuzant şi realist, astăzi îşi sărbătoreşte ziua de naştere un user apreciat de mulţi membrii ai acestui site.

La mulţi ani, @Dumnezău!

Îţi doresc să rămâi la fel, iar tot ce îţi propui să devină realitate!

Aveţi vreo urare?

Răspuns Câştigător
| Dumnezău a răspuns:

Primeste,neasteptat Valkyriile de Coelho si ceva ce voiam de mult timp, Simbolul pierdut al lui Dan Brown.La urma urmei, ce daruri poate primi, dupa cum am fost caracterizat in gluma, ''un copchil eucalipt de 16 ani care se crede Dumnezău''? laughing

77 răspunsuri:
| aliceinchains explică (pentru Dumnezău):

Aia nu era de fapt, cu Ploiesti? rolling on the floor

| Dumnezău a răspuns (pentru aliceinchains):

Cunosti vreo formula ce introduce verbul ''Ploiesti'' in limba romana, ca-s tare curios? laughing

Neah. Da eu stiam de aia ca era "In Ploiesti poti sa te Pitesti, da-n Pitesti nu poti sa te Ploiesti." thinking Meh.

Ceas! Mi-a venit o idee! Cu totii stim ACEL oras din Croatia, nu? BUUN.In New York poti sa ai ****, dar in **** nu poti sa ai New York. cool

| OaNaツ a răspuns:

Cu intarziere La multi ani!laughing

| Ady05 a răspuns:

La multi ani, Dumnezeu :d

Esti o figura! rolling on the floor Hm, te referi la orasul cu acelasi nume ca cel al unitatii monetare din Botswana? Tii, cata imaginatie, numai la asta nu ma gandeam.

Pe cat de expansiva e imaginatia lui Dumnezau, pe atat e de bolnava; stiu ca sunt o figura, multam!

Ei, lasa, ca si Dumnezau se mai documenteaza.;;) Apropo, ia uita-te la asta: http://www.youtube.com/watch?v=1b0noWiZbDA

Lol,am nimerit peste reportajul complet,cat de prosti sunt oamenii astia! Ne-a intrebat si profesorul la antreprenoriat care e ultima carte citita, si juma' de clasa, baga: Eliade-Maitreyi.Mnezoo! Bine ca nu ajunsese si la mine, ca altfel iar se uitau jumatate din puletii din clasa mea ciudat la mine daca ziceam Castelul-Kafka.

Si stii ce e idiot la Rromanika? Ca 75% din kinderii copaci de varsta noastra,poate chiar mai mult,citesc doar ce ii obliga profa la scoala.Iar profesoarele baga pe gat doar carti idioate, care pastreaza aceeasi nota plictisitoare a autorului, deci programa e idioata.De ce n-am vedea oare bagat cu forta in programa un Stapanul Inelelor sau un Tolstoi, in loc de ''Mihai Creanga'' si Sadoveanu/Eliade/Eminescu in fiecare an?

| Andrewz a răspuns:

La mulţi ani, Dumnezău!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Happy Birthday!

Știu, știu. Eu am avut în vară 35 de titluri de citit. Moara cu noroc, Harap-Alb, Ion, Poezii(Eminescu) etc. La mine-n clasă oricum mai nimeni nu citește și se uită ciudat când mă văd citind uneori în clasă. Îi ziceam unei colege că eu am citit și altceva și i-am enumerat niște cărți de care spunea că nu auzise. Mi-a zis doar: "Dacă nu sunt pentru școală și nu trebuie citite, pentru ce le mai citești? " straight face

Mda,acum toti citesc prin obligatie niste titluri de tot rahatul, care nu te imbogatesc nici dpdv literar, nici dpdv al experientiei de viata.Slavici=un gras prost,care scrie doar despre tarani, Eminescu si Nichita Stanescu=gay obositi, Creanga=taran betiv si primitiv.Rebreanu mai era ce mai era,dar prea a dat-o si el in taranisme. Opinie personala,nu sari! tongue

Cred ca pentru ei cartile e grele...

LE: Da, am uitat sa pun un cuvant, ca-mi distragea ceva atentia.

Nu sar. laughing Și eu sunt cam de aceiași părere, însă-mi place N. Stănescu, restul, nu. Din autori români studiați la școală, ăsta-i prin puținii care-mi plac. Și Eliade. Citeam acum un an cărți de Rodica Ojog-Brașoveanu. Mult mi-au plăcut cărțile alea. big grin Mna, eu iubesc cărțile polițiste...Agatha Christie. tongue

| BlackMetalIsMyLife a răspuns:

La multi ani big grin iti urez bafta si tot ce vrea mushchiu tau:X

| GregHouse a răspuns:

Doamne, iti fu ziua de nascare (by the way, nu stiam ca ai si tu asa ceva) si eu, ca un apostol bulangiu, nici macar o-njuratura de Satan nu ti-am zis. Iertare si aplic pentru o slujba in cadrul clinicii de Sus, ca de, mai rup ingerasii cate-o aripioara, mai cad din plop cand joaca prinsa cu viespile. Se ia-n considerare? CV-ul il ai, mai adauga 1 an si 2 luni de apostolism.