| NoNameJunior a întrebat:

Intrebari despre teme una dupa alta...
ce ne facem? ce parere aveti despre ele? vi se pare corect ca este interzis sa iti faci temele pe TPU? cam putini respecta aceasta regula!

Răspuns Câştigător
| Paulla a răspuns:

Le raportăm, asta facem.
Ce părere am depre ele? Mi se par penibile, după ce că nu ştii să faci o problemă simplă mai ceri şi o compunere, de parcă tu nu poţi să scrii nişte aberaţii din capul tău...
Cred că e corect să fie interzise. Sinceră să fiu, nu mă interesează dacă copilul respectiv va rămâne repetent pentru că îşi face temele pe TPU sau ceva de genul, dar atâta timp cât nu este o categorie specială pentru teme nu vreau să văd celelalte categorii infectate. Numai bine!

14 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Este foarte bine că nu se fac teme aici, nu dăm meditații!
Se dorește un site de calitate, nu cantitate.
Sunt contra temelor școlare, punct!
Pa, pa.

| wowemy a răspuns:

Ai mare dreptate uni ar drepui sa-si faca temele singruri nu pe TPU!

| TheDubstepMan a răspuns:

Nu e bine sa isi faca alti tema dar lasa ca cand vor da test sau teza vor vedea ei singuri ce au gresit!

| blueangel99 a răspuns:

Şi mie mi se pare corect că sunt interzise. Copilul trebuie să îşi pună mintea la lucru! De-aia sunt date temele.
Treaba lor că nu respectă. Peste câteva zile se vor trezi suspendaţi *... de lustră.*
Pa, pa!

NOname
| NOname a răspuns:

Temele sunt strict interzise pe TPU, se raportează la greu și așa ar trebui să și rămână. Copiii ar trebui să gândească singuri, să fie isteți și descurcăreți, nu dependenți de TPU.

| IMC90 a răspuns:

Am rupt 2 tastaturi pana acum raportand la teme si o sa mai rup vreo 2 pana la Craciun. Ma gandesc cu groaza ca respectivii care isi fac temele pe TPU o sa ma opereze pe mine in viitor, o sa-mi repare maselele, o sa-mi repare aerul conditionat, o sa predea la scoala, o sa-mi plateasca pensia (desi personal nu cred ca o s-o apuc) s.a.m.d Nu-i asa ca e trist rau?

| IMC90 a răspuns (pentru TheDubstepMan):

''Nu e bine sa isi faca alti tema dar lasa ca cand vor da test sau teza vor vedea ei singuri ce au gresit!''

O sa dea testele si teza la baie? pura curiozitate. Vad ca tu zici ca vor sustine aceste lucrari ''ca cand''. Eu ce sa cred?

| Scuturici a răspuns (pentru IMC90):

Ioi,fratioare! laughing Cum ai reusit sa rupi doua tastaturi? Cum scriai la ea? Cu ciocanul? Si nu iti fa tu grija de pensii si masele ca de tine oricum are si va avea grija cineva...

| IMC90 a răspuns (pentru Scuturici):

Era o figura de stil. Oricum tastaturile mele sunt terminate astfel incat nu este exclus sa se intample asa ceva si in realitate.

| Scuturici a răspuns (pentru IMC90):

Ok...scuza-mi comentariul happy

| IMC90 a răspuns (pentru Scuturici):

N-am de ce happy Mi se pare foarte ok (nu este deplasat in nici un fel)

| Elsiane a răspuns:

Mie mi se pare chiar foarte corect şi sunt anti-teme pe site, pentru că se numesc teme, muncă individuală pe caietul de teme, ca să evalueze cunoştiinţele din clasă. Dar, acum 2 ani (căci mai am un cont: ßℓööđץ) nu se făceau teme pe site şi era un site corect!

| TheDubstepMan a răspuns (pentru IMC90):

Pai ei tot isi fac teme pe TPU dar la un moment ii va evalua si atunci se va vedea ca ei nu au invatat! Acum ai inteles?

| TPU.ro a răspuns:

Ma folosesc de aceasta oportunitate pentru a va multumi pentru toate raportarile pe care le faceti si ajutorul pe care ni-l oferiti astfel. Rezolvarea temelor nu se face pe TPU.ro, iar noi lucram in fiecare zi ca aceste intrebari sa dispara, iar utilizatorii respectivi sa fie sanctionati.

Alexandra - TPU