Ma alatur si eu echipei TPU si iti doresc "La multi ani cu sanatate, fericire si de toate!" Numai bine!
La multi ani, Bishop! Sa fii sanatos si tot ce iti doresti sa se indeplineasca! Iti doresc o vara si o vacanta de vara frumoasa!
La mulți, mulți ANI!
@ Mda, Jelli, echipa TPU.ro ne ia cu idei noi prin surprindere.
Pentru cine nu s-a prins, Bishop este un user foarte bătrân, „un user care a crescut o dată cu comunitatea" adică unul dintre cei mai vechi useri.
La mulţi ani, Bishop!
Ah, şi dacă nu mai serveşti "shoutbox-ul", ne supărăm .
La multi ani!
Nici eu nu stiam cine este.Ma bucur ca am aflat.
Multa sanatate si impliniri.
Sa fim alaturi de TPU si la bine si la rau!
Bună,
Vreau să îi urez şi eu, un sincer la mulţi ani! Să sperăm la cât mai mulţi ani, şi în continuare, numai răspunsuri bune. De asemenea, numai fericire, sănătate, şi tot ce este mai frumos.
Numai bine.
Mai, nu stiu cine-i Bishop, dar la multi ani.
ScurtCircuit, tie ti-am dat inteligent, pentru ca spui ce ne doare pe toti. Nefolositor ti-am dat, pentru ca lucrurile astea s-au mai spus de nenumarate ori (de muuulti useri) si tot fara folos. Adica ti-ai racit gura de pomana, ca noi toti de altfel. Pe admini oricum ii mdoare-n cot.
La multi ani, sanatate, tot ce-ti doresti sa ti se indeplineasca.Happy Birthday,
La mulţi ani, Smith (CristinaFreacaMentaLista)! Să ne trăieşti!
Doar ştii că te iubim.
La mulţi ani, Bishop!
P.S. Omul n-are nici o vină, că lucrurile stau cum stau. N-are rost să-i stricăm ziua.
LolaKissTheGirl întreabă:
MrCarter întreabă:
BiberoancaGotSuspended întreabă: