Mda cica foarte foarte foarte batran asa a scris cineva mai sus!
Sa inteleg ca a implinit 1 secol?
La multi ani! Sincer iti spun ca acum ca vad interebarea asta aud si eu de tine.Nu te-am mai vazut pe site.
@ArcaLuiNoesaScufundat, tu, ce tot comentezi? Asa, incercand sa pari mai interesant decat mine? Tu crezi ca am sesizat si eu ceva de abia acum? Nu te-ai obosit tu pe site-ul asta la fel de mult ca mine! Tine-ti limba aia bifurcata in spatele dintilor! N-am trecut de dincolo de jigniri gratuite, umiliri si trolli ca sa imi arunc acum ironii si alte cuvinte de 2 lei cu tine!
Cine i-a raportat răspunsul userului ScurtCircuit?
Văd că adminii se ţin de şotii, şi pe lângă faptul că raportează răspunsurile ce reflectă adevărul, au postat pe blog "cele mai ciudate hoteluri din lume". Who 'king cares? Eu m-am săturat să îmi apară veşnicul mesaj " UPS...da, ştiu că avem o problemă (...)", să văd trolli cu duiumul la toate categoriile, să văd raportate întrebări raţionale, ş.a.m.d.
Chiar aşa, nu se poate face nimic în privinţa asta?
Aş prefera să-mi răspundă adminul, dar mă îndoiesc c-o va face. Sunt 101% sigură că-mi va fi raportat răspunsul, aşa cum a fost raportat şi răspunsul lui ScurtCircuit.
Ştire de ultimă oră : Scurtă listă cu perle din această săptămână!
Mă amuză teribil Cristina! Scrie 2 postări absurde într-un interval foarte scurt de timp, amândouă fără niciun rost. Eu nu înţeleg, cui îi pasă care sunt cele mai ciudate paturi/hoteluri din lume şi de ce m-aş amuza pe seama întrebărilor scrise de trolli şi copii de 10 ani?
Culmea penibilului.
LolaKissTheGirl întreabă:
MrCarter întreabă:
BiberoancaGotSuspended întreabă: