De acord cu propunerea ta.De cate ori raspundeam la o asemenea intrebare si aminteam ca nu este corect ce posteaza am avut frigiderul plin(sper ca intelegi la ce ma refer).De ceva timp nu mai fac asta.Raportez.Unii cunosc altii nu vor sa REcunoasca regulamentul.Si sunt unii care chiar le rezolva temele.Probabil tot din cei care si ei, la randul lor, au primit ajutor pe site.O idee buna pe care o sustin in totalitate.
Buna
si buna ideea ta. poate vede cineva din ograda TPU si ia atitudine.
O zi frumoasa sa ai
Scriu si la contact imediat, dar am vrut sa stiu parerea voastra
!
Buna!
E o idee foarte buna, Angycut, insa chiar si daca ar scrie cu rosu acolo, nu cred ca-i va pasa cuiva.(dintre userii care-si fac temele aici)
Acele avertismente apar doar dupa ce ai postat intrebarea, asa ca nu si-ar servi prea bine scopul in acest caz.
In plus, regulamentul este expus si inainte de postarea oricarei intrebari pe site.
Alexandra - TPU
Asta ar insemna ca cei care doresc sa faca asta sa apeleze la propriul bun simt.Si sa isi faca temele acasa.Pe caiet.Nu pe site.Sa vedem ce va fi pe viitor.O zi buna, Alexandra.
Nu cred ca ar ajuta prea mult, am observat multe intrebari legate de teme si la alte categorii, mai ales la Dragoste si Sex... finalizate cu celebrul "scuzati categoria, e cea mai vizualizata, dau funda!"
Multi trec peste regulamrntul (fie de la intrebari frecvente, fie la cel expus cand se posteza intrebarea )Fie este prea mic scrisul, fie ca cel de intrebari frecvente pe alte pagina.
O atentonare scrisa sub categoriile mentionate ar mai vizibile pentru elevii nostri!
Rapoarte,sesizari dau si eu la greu! Cred tot raportarile sunt acceptate de admini!
Foarte bine gândită treaba!
Bravo Angy, ar trebui să scrii asta și la contact.
Din cate stiu eu pe TPU.ro, conform regulamentului este acceptat orice raspuns (http://www.tpu.ro/intrebari-frecvente#41 articolul 41 :) (daca indeplineste anumite criterii, al meu indeplinindu-le ), chiar daca nu merita funda, nu? Si daca ati vrut sa stiti parerea noastra, a celor din comunitate, pe a mea ati aflat-o, asta conform explicatiei dumneavoastra la un alt raspuns primit. : " Scriu si la contact imediat, dar am vrut sa stiu parerea voastra
! "
nu-i asa?
Propunerea mea a picat! Dar nici un regulament nu e mai bun decat bunul simt!
De ce esti si tu rea, ce e asa greu sa scrii cateva sute de referate zilnic? in fond iti mai iei si funde...
Sute de referate zilnic?
Cand vei intelege ca temele sunt interzise pe site?
Si nici nu e corect sa iei nota pe munca altuia.Tu cu ce ramai? E ca ai copia la un text pe care v-il da profesorii
Iar in privinta fundelor...ce sa zic! Daca s-ar desfiinta, se vor reduce drastic cei va raspund la aceste postari!
Nu sunt rea, sunt corecta!
Ionut299273 întreabă: