Nu stiu ce ti se pare tie in neregula. Faptul ca nu scrie cu diacritice si pune emoticonuri,sau ce? Daca administratia a hotarat sa o adauge in categoria expertilor, care este problema? Nu cred ca poti sa dai mita ca sa devii expert.E o copila si bravo ei daca e asa avansata! Ai si tu timp sa devii membru expert, deci nu te mai framanta!
La ce useri inteligenţi avem pe site [Aceiaşi care au votat'o pe Legiutoarea ca userul anului] care dau fundiţe pentru un rahat de răspuns pe gustul lor de limitaţi şi le apreciază de parcă ar fi cine ştie ce genii care răspund, e clar cum a ajuns.
Sayonara!
Ce mi se pare în neregulă?
În primul rând un expert ar trebui să aibă răspunsuri folsitoare și la obiect, răspunsuri gen „Habar nu amCand o sa simta ca nu mai rezista", nu sunt folositoare, așa mă apuc și eu să răspun la întrebări cu „habar n-am".
Parcă cineva spunea că un expert ar trebui să aibă 10% din răspunsuri căștigătoare, dar aici iarăși nu este cazul.
În plus citisem eu pe undeva că nu trebuie să folosim emoticoane în exces.
Dar totuși, am zis eu că vreau să ajung expert? Este chiar ultimul lucru care mi-l doresc. O distincție online nu mă încălzește cu nimic, măcar dacă mă plăteau să fiu expert.
Dar totuși mi se pare penibil că sunt mulți membrii care merită cu adevărat să fie experți ( printre care eu nu mă număr) și expert este o copilă care răspunde cu „habar-n am" și folosește mai multe emoticoane decât cuvinte.
A ajuns din cauza utilizatorilor deoarece ei au votat-o cu folositor si inteligent si i-au dat fundite.Asta e...multi dintre cei experti poate nu isi merita titlul, dar ce sa facem noi?
Înțeleg, dar parcă se tot speculează ceva pe aici: „Calitatea, nu cantitatea". Adică înțeleg că are multe răspunsuri, dar din punct de vedere calitativ lasă mult de dorit, oare adminii și-au încălcat singuri propria regulă?
Bună din nou.
Când a luat ființă acest site, erau puțini utilizatori și de aceea.
Nu trebuie să fim răi, nu ne ajută cu nimic aceste fundițe în viața reală, pentru ce trebuie să ne luăm de ei?
O persoană nu poate mulțumi pe toți ceilalți!
Pa, pa.