Aici nu e vorba de rautate ci de respectarea regulamentului. Poti sa-ti faci temele si prin alte metode.
Eu zic ca e vorba de lene.
Iaso hipocrates, da ma din sholdova di icisa.da tu din cari colt di tara? sa nu spui ca din banat ca astia mereu sant fruncea?
Fi-ti-ar chitiobagul al naibii ca era cit pe ce sa raspund naspet de tot, noroc ca ti-am inspectat raspunsurile cu tema religioasa si mi-am dat seama la timp.Intoarce-te la religie musiu chitiobag...
Sunt din Grecia. E asa de greu sa-ti dai seama dupa nickname?
Da si-ai cu mini ma vere? ca eu pap fructi di padure in timp si tu rozi cotorul?
Nenicule nu m-am gandit tocmai la eleni sami hie cu iertare. daaaa i-adivarat ca lau dat jos pi zeus di pi statuie si l-au barbierit? ma mie-mi plase di atena-minerva ma.si frumoasa si disteapta.io saman cu e.
Sunt unu din ala rau care da report la tot ce vede "tema" pe TPU! Sunt flamand si debil! Deci stati linistiti ca eu o sa dau report la toate temele posibile si imposibile.
Ma hombrelica? o reusit fatuca ceia ma sa vada ceva? ori nu are ce? de cand se chinuie saraca? ma am impresia ca harciogaru asta, e mort.de beat
Bai sa stii ca gica friptu era iobag.la mine e vorba de cat intra.ca puteam sa zic tarlifesu.
Ce sa vada frate, de unde, zbarci toata, abia o mai gaseste el cand il apuca ţârcâiala, intreaba-l de cand nu a mai băut apa.
M-am cam chinuit sa inteleg ce vrei ma moldovene. Nu e voie sa postezi teme asta este regulamentul si trebuia respectat. Raspunsurile si duscutia cu ceilalti useri m-a facut sa rad oleaca "Banatu-i fruncea" asta e tare
Poate au fost raportati la admini sau au insultat rau pe cineva.Mai demult era un necrofil puricos care si-a facut cont cu numele KaIIa in loc de Kalla ca sa ma faca de ras sipunea intrebari si raspunsuri aiurea si a fost suspendat
Si eu am un cont suspendat din 2011.Ma intreb cand au de gand sa m-il deblocheze.
Ce nevoie ai de atatea conturi? Eu am unul si bun.De 3 ani.Intrebari contrare regulamentului, probabil.
Ar trebui sa isi puna mansarda la contributie nu sa ia tema de-a gata. Facuta de altii.
ThePrinceOfAllSaiyans întreabă: