| sticla09 a întrebat:

Mi se pare cam impropriu si usor exagerat numele categoriei "Totul despre TPU", un utilizator cu o oarecare vechime stie ca nu e chiar TOTUL ci doar ce trebuie sa stie norodul. Asadar, propun schimbarea numelui categoriei in "Aproape totul despre TPU".
A, ce ziceti?

10 răspunsuri:
caramela
| caramela a răspuns:

Buna:)
suna bine..propunerea ta abordeaz-o aici.
http://www.tpu.ro/contact
O seara buna:)

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Doar pentru ca 90% din intrebari sunt repetitive si apartin unor puturosi care foarte probabil observa toate link-urile de pe site in decursul primei zile de utilizare, insa e mult de citit pentru ei(regulament, ghid utilizare) si vor totul mura in gura(iar administratia n-are nimic impotriva si sprijina ideea in premiera fata de orice alt site sau forum existent din aceeasi categorie), asta nu inseamna ca nu se discuta si alte probleme ale site-ului pe aici, chiar daca mai rar e cazul.

| Fatamuntilor a răspuns:

Un utilizator cu vechime chiar ar trebui sa stie TOTUL.Cel putin regulamentul scris.
Dar mie mi se pare aiurea sa citesc de 10 ori aceeasi intrebare pe o pagina de exemplu,, Cum dau funda?''

| sticla09 explică:

Eu ma gandeam ca nu ti se ofera la categoria asta chiar totul despre TPU, cum ar fi ce venituri aduce site-ul? intelegeti...si din moment ce nu ti se ofera acces la totul despre site, ci doar la ce trebuie sa stii, atunci numele categoriei e usor pompos si ar trebui schimbat in "Despre TPU" sau cum am zis initial.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru Fatamuntilor):

Mai groaznice sunt "Cum dau logout"? si "Cum pun o intrebare"(culmea ca iti vor gasi si scuze). Parca TPU e singurul site pe care au intrat vreodata. E la mintea cocosului sa stii cam ce functionalitati prevede orice site pe care se posteaza comentarii. Plus ca toti au Facebook sau macar Yahoo! Mail si mai mult ca sigur n-au Internet de 2 zile in toata viata. Din moment ce intreaba cum sa se delogheze/deconecteze e clar ca au mai vazut pe undeva aceasta functionalitate. Le e lene sa caute sau vor sa testeze cum e sa dea funde la intrebarile lor. Iar administratia TPU promoveaza in continuare aceasta lene sau forma ciudata de prostie(considerata acceptata de regulament).

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru sticla09):

De fapt, fondatorul TPU-ului, Catalin Tenita, ne-a spus prin 2011 ca site-ul aduce mai mult pierderi decat consuma, comparativ cu celelalte proiecte Treeworks. Nu mai stiu cum e situatia acum(la cate branduri au reusit sa atraga intre timp) dar poti sa-i trimiti lui un mail. Banuiesc ca e cel mai in masura sa-ti zica.

| Kaℓi a răspuns:

Mie mi-e egal cum se numeste. Oricum, e una dintre cele mai nostime categorii big grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru Kaℓi):

Desigur. E de rasul curcilor.

| sticla09 explică (pentru anonim_4396):

Si tu ai timp sa crezi ca aduce mai multe pierderi? nu stiu ce si cum folosesti dar scoate adblocker sa vezi din clipa in care ai intrat esti bombardat din toate directiile de reclame. nici nu te lasa sa-ti scrii mailul de logare complet ca-ti apare mare pop-out in fata cu o reclama! uite ca acum mi-a picat si fisa, cred ca de aia nici nu merge butonul ala "retine-ma 7 zile" sau cum naiba ii zice, tocmai pentru a-ti mai baga pe gat inca o reclama. ce crezi? pe mine unul nu m-ar mira.
in fine, 500.000 utilizatori, prin 2011 sa zici ca erau vreo 250k deci ca aduce mai multe pierderi sa i-o zica lu surdu.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru sticla09):

Din moment ce prin 2011 serverul nu facea fata(site-ul crapa din 5 in 5 minute) si n-aveau bani de upgrade-uri...n-am de ce sa nu cred ce a zis la vremea respectiva. Acum, da, in fine, s-a mai imbunatatit situatia. Dar cu mine vorbesti degeaba. Vorbeste cu el daca te intereseaza.