Postarile se sterg doar dupa o anumita perioada. Nu stiu de ce este aceasta latenta!
La mine au trecut câteva ore.
Cica trebuie sa primesti un email de confirmare, dar eu de 2 saptamani nu am primit nimic. ( ma refer la intrebari ).
Nu cred! Am sters si eu dar nu-mi aduc aminte sa fi venit e-mail.
Pai asta zic. Ar trebui sa vina dar nu vine. Eu mi am sters toate intrebarile, dar inca nu au fost sterse. Am facut asta acum 2 saptamani cam asa, sau 1 saptamana. Ceva e in neregula cu site ul daca asta e un proces automat sau daca trebuie confirmat de admini inseamba ca nu se ocupa.
Este nevoie ca dupa ce ai sters o postare, sa confirmi stergerea acesteia intrand in email-ul cu care ti-ai facut contul.
Vezi punctul 6 de aici: https://www.tpu.ro/intrebari-frecvente
Asa am facut frate, nu sunt idiot.
Si eu mi-am pus intrebarea asta...nu imi mai bat capul.
Ele dispar din contul tau, nu si de pe site. Daca cineva nu-ti cunoste stilul, nu au de ce sa-ti faci griji. Oricum suntem anonimi pe site.
Eventual poti ruga admnii sa iti stearga postari completand formuralul de la contact.
Ba da. In mod normal asa ar trebui: sa dispara raspunsurile sterse. Dar acest site are reguli speciale nu normale. Atunci cand stergi un raspuns el se sterge doar din lista ta de raspunsuri iar pe pagina pe care a fost postat dispare doar numele utilizatorului care l-a postat, ramanand postat de un anonim. Doar administratorii site-ului sterg la propriu răspunsurile atunci cand consideră ei de cuviință.
Asadar ai grija ce scrii pentru ca nu poti sa-ti iei vorbele inapoi, poti doar sa editezi raspunsul in termen de 24 ore de la postare. Dupa acest termen dispare butonul de modificare.
Se şterg doar de la profil. Dar normal ar fi să se şteargă şi de pe sit.