| Distrus2k19 a întrebat:

N-ar fi normal ca postările să dispară atunci când le ştergi? De ce nu dispar?

13 răspunsuri:
| QElenaBoghiu a răspuns:

Postările se șterg însă rămân pe site cu numele de "anonim"

Salontanul
| Salontanul a răspuns:

Postarile se sterg doar dupa o anumita perioada. Nu stiu de ce este aceasta latenta!

| Distrus2k19 explică (pentru QElenaBoghiu):

Se şterg doar de la profil. Dar normal ar fi să se şteargă şi de pe sit.

| Distrus2k19 explică (pentru Salontanul):

La mine au trecut câteva ore.

| QElenaBoghiu a răspuns:

Dispar în 12/24 ore.

| anonimg a răspuns:

Este nevoie ca dupa ce ai sters o postare, sa confirmi stergerea acesteia intrand in email-ul cu care ti-ai facut contul.
Vezi punctul 6 de aici: https://www.tpu.ro/intrebari-frecvente

| Distrus2k19 explică (pentru anonimg):

Asa am facut frate, nu sunt idiot.

| mgtow a răspuns:

Probleme tehnice nu le pasa sa remedieze.

| Lioana a răspuns:

Ba da. In mod normal asa ar trebui: sa dispara raspunsurile sterse. Dar acest site are reguli speciale nu normale. Atunci cand stergi un raspuns el se sterge doar din lista ta de raspunsuri iar pe pagina pe care a fost postat dispare doar numele utilizatorului care l-a postat, ramanand postat de un anonim. Doar administratorii site-ului sterg la propriu răspunsurile atunci cand consideră ei de cuviință.
Asadar ai grija ce scrii pentru ca nu poti sa-ti iei vorbele inapoi, poti doar sa editezi raspunsul in termen de 24 ore de la postare. Dupa acest termen dispare butonul de modificare.

| Ineys a răspuns (pentru Salontanul):

Cica trebuie sa primesti un email de confirmare, dar eu de 2 saptamani nu am primit nimic. ( ma refer la intrebari ).

Salontanul
| Salontanul a răspuns (pentru Ineys):

Nu cred! Am sters si eu dar nu-mi aduc aminte sa fi venit e-mail.

| Ineys a răspuns (pentru Salontanul):

Pai asta zic. Ar trebui sa vina dar nu vine. Eu mi am sters toate intrebarile, dar inca nu au fost sterse. Am facut asta acum 2 saptamani cam asa, sau 1 saptamana. Ceva e in neregula cu site ul daca asta e un proces automat sau daca trebuie confirmat de admini inseamba ca nu se ocupa.

| Fatamuntilor a răspuns:

Si eu mi-am pus intrebarea asta...nu imi mai bat capul.
Ele dispar din contul tau, nu si de pe site. Daca cineva nu-ti cunoste stilul, nu au de ce sa-ti faci griji. Oricum suntem anonimi pe site.
Eventual poti ruga admnii sa iti stearga postari completand formuralul de la contact.