| Delia65delia a întrebat:

Nu am prins bursa socială anul asta și nici loc la cămin.mă gândesc sa fac plângere la rectorat..nu mi se pare corect, unii oameni chiar se chinuie.

Locurile de la cămin ar trebui sa fie rezervate pentru cei care stau in alte oraşe, ori la noi la USV Suceava au prioritate toți de anul întâi. Adică chiar dacă ești din Suceava poți să primești loc.ce nu e ok. Åstia din Suceava pot bine și frumos sa stea la ei acasă. A doua chestie este că anul trecut cei de la Facultatea mea au investit toți banii pe o noua clădire, cu aparaturi și alte rahaturi iar acum nu au bani de burse pentru studenți. Facultatea asta e de 40 de ani deschisă, și cum până acum s-a putut face facultate și fără astea? Chiriile sunt foarte scumpe de la 1000 de lei doar chiria la un apartament, iar unii de la mine din clasa deja s-au lăsat de facultate. Si chiar as vrea sa știu ce gândesc ăștia de la conducere și de ce trebuie sa se lase atâția de facultate din cauza lor.

4 răspunsuri:
| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

Pai fa plangere ca dau locuri de cazare celor cu domiciliul in municipiul Suceava!

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

Dar sa stii ca bursa sociala o primesti de la Stat, nu de la Facultate.

| Delia65delia explică (pentru LaSteauaCareaRasarit):

Pai USV e universitatea statului

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns (pentru Delia65delia):

Tu n-ai inteles.
Bursa sociala e acordata de la bugetul de stat.
Universitatea isi rezerva dreptul de a acorda burse de merit, in functie de bugetul propriu.