Acest site e made in Ro, cate erori am intalnit pe acest site nici nu le-as putea numara... La inceput raportam erorile dar am vazut ca nu se intampla nimic si m-am dat batut
Oricum cel mai simplu e sa faci uitat contul asta iar daca vrei sa mai ramai atunci iti faci alt cont pe asta nu-l mai folosesti si gata. N-are rost sa te complici...
Chiar asta fac eu de ani de zile. Dar trebuie sa ai grija sa nu te depisteze Cristina la scurt moment cand treci de pe un cont pe altul. Ca te acuza de conturi multiple (desi e absurd). Daca trece insa o perioada mai lunga de la ultimul cont cand revii cu altul atunci nu prea are cine si cum sa observe.
Ei si? Ce-mi poate face? Sa ma excluda de pe site? Pai asta si vreau cand incerc sa-mi inchid contul dar nu pot... Apoi ma intreb a fost cineva acuzat de conturi multiple?
Apoi cine vrea sa plece, pleaca, NU-L intereseaza ca nu poate sterge contul ci pur si simplu NU mai intra si gata, ei nu prea au de castigat cu asta daca nu poti pleca...
Nu te poti pune cu judecata lor. La asa site asa administratie / conducere.
In plus, daca ai ceva vechime sau raspunsuri sa vezi ca vin cu abureli sa te maguleasca cum ca esti valoros in comunitate si chestii/trestii si daca esti chiar asa sigur ca vrei sa parasesti comunitatea. Pierzi si zile intregi daca stai sa astepti dupa stergeri de conturi dand confirmari si schimband n-spe mail-uri.
Iti spun eu cum am sa fac cand ma decid sa renunt la acest site : Ma fac ca am uitat de el Mi se pare simplu nu crezi?
Bine, nu va fi curand ca imi place comunitatea dar site-ul nu face 2 bani!
Pai site-ul e comunitatea...si comunitatea e site-ul. In fine...
Nup! Site-ul e o pagina web fara utilizatori(useri) iar comunitatea suntem noi userii, utilizatorii acestui site!
Da,ar fi mai bine sa arate un buton"sterge contul".
Sa iti stergi contul trebuie sa fi foarte atent/a la urmatorii pasi:
1. Apasa acest link si iti fie mai usor:
http://www.tpu.ro/contact
2.scriei la admin ca vrei sa iti stergi contul.
3.iti apare un mail in care trebuie sa il stergi avand acte doveditoare.
Uite mai bine explicat totul despre asta:
Cum imi sterg contul?
Pentru a sterge contul TPU.ro trebuie sa trimiti un mesaj, folosind functia "Contact" (sau direct la contact @ TPU. ro) de pe adresa de e-mail cu care te-ai inregistrat in cadrul comunitatii. Atat intrebarile cat si raspunsurile nu vor mai fi sterse, ci vor aparea pe site ca si cum ar fi postate de un utilizator anonim. Am recurs la aceasta metoda, din dorinta de a fi fair-play fata de utilizatorii care au acordat fundita pentru raspunsurile care acum urmeaza sa fie sterse. In cazul in care posesorul unui cont a decedat, la cererea familiei/prietenilor, contul respectiv va fi dezactivat. Este necesar ca orice astfel de cerere sa fie insotita de acte doveditoare.
Sursa:
http://www.tpu.ro/intrebari-frecvente#38
Toate cele bune!
La punctul 3 am ramas stupefiat. Incearca sa dai si tu un copy-paste cu rost. Nu ti se cer acte doveditoare. Ca nu e vorba de nimeni care sa fi decedat. Chiar avem un user popular pe site, Hombre, decedat. Crezi ca se mai obosea cineva sa-i stearga contul cu acte doveditoare? Ba chiar foarte bine ca mai avem amintire cu el. In fine, am comentat pentru mine. Ignora ce ti-am scris, user oarecare de pe TPU.
Mai citeste odata si fi foarte atent:
Uite mai bine explicat totul despre asta:
Cum imi sterg contul?
Pentru a sterge contul TPU.ro trebuie sa trimiti un mesaj, folosind functia "Contact" (sau direct la contact @ TPU. ro) de pe adresa de e-mail cu care te-ai inregistrat in cadrul comunitatii. Atat intrebarile cat si raspunsurile nu vor mai fi sterse, ci vor aparea pe site ca si cum ar fi postate de un utilizator anonim. Am recurs la aceasta metoda, din dorinta de a fi fair-play fata de utilizatorii care au acordat fundita pentru raspunsurile care acum urmeaza sa fie sterse. In cazul in care posesorul unui cont a decedat, la cererea familiei/prietenilor, contul respectiv va fi dezactivat. Este necesar ca orice astfel de cerere sa fie insotita de acte doveditoare.
Si sursa:
Daca e vorba de persoane care au decedat! La modul general trimiti mesaj la Contact ca vrei sa-ti stergi contul si atat. Nu ai nevoie de alte acte! Tu sa fii atent, kidmonster!
Doar adminii pot sterge conturile in urma unei sesizari in acest sens.
Oricum din cate am inteles, adminii iti dau o perioada de gandire, ceva de genul,, sigur vrei sa faci asta?'', mai ales daca userul face parte din cei activi.
Fereasca Sfatul ca trei -patru useri activi sa-i apuce gandul (bun sau rau) sa-si stearga contul... nu ar fi in interesul adminilor!
Buna :)
http://www.tpu.ro/contact
Trimite un mesaj adminilor explicand de ce doresti stergerea contului.
O zi buna :)
Nu eu spun asta.Am spus sa citesti cu atentie. Iata din nou dovada:
Asta nu eu am scris-o!
Toate cele bune!
Stiu ca nu tu spui asta! N-ai inteles deja ca stiu ca ai dat copy-paste! Te admonestam doar pentru faptul ca tu ai inteles prost de acolo! Baaaah!
Ei despre site-ul lor nu vorbesc niciodata prostii.E adevarat.
Mersi frumos!
Pai ma interesa sa stiu de ce nu ne putem intelege. Eu sunt de 2 ori mai mare in varsta ca tine.
Ne putem intelege, daca vrei dam mana unu cu altul(evident imaginar).
toate cele bune!