anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Nu credeti ca nominalizarile pentru userul lunii vor fi subiective la fel ca si toate celelalte nominalizari? Oare nu e mai bine sa se foloseasca un formular de feed-back gen asta pe care trebuie sa-l completam dupa fiecare raspuns? Zic si eu asa...

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Dupa ce ti-am raspuns, mi-a aparut un chestionar, si la ultima rubrica scria: merita userul ce a pus intrebarea titlul de "intrebariciul lunii?"
... Ti-am dat 3 stele din 5, ca la coniac.

9 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ia sa nu mai zici!

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru anonim_4396):

Sa ma bata Dumnezeu
Doar 3 stele merit eu?! laughing

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ce-ai mă Poneiuș, suferi de singurătate virtuală și îți răspunzi singur la întrebări? Ce îți mai place să faci șou. Păcat că doar virtual îl poți face, că dacă ieși pe stradă nu te poți schimba în mai multe corpuri, dar aici poți în mai multe conturi.
A propos, îmi place desenul tău din Paint. Plin de semnificație.

Ahahaha, da, sunt off-topic pentru că nu mă interesează chestia asta cu utilizatorul lunii. De fapt, nu o să mai fiu niciodată așa implicată pe TPU și problemele sale așa cum am fost odată.
Zi bună, bună!

anonim_4396

Eu am facut desenul. iti fac si tie unul daca-mi dai o poza laughing

anonim_4396

După chipul și asemănarea cui l-ai făcut? Și îmi știi facebook-ul. Ai destule poze acolo.

anonim_4396

Ai pus nuduri pe facebook? fug sa vad rolling on the floor

anonim_4396

Mă, numai la prostii te gândești rolling on the floor. Nu degeaba se zice că baieții se gândesc numai la prostii. Și fetele sunt la fel, dar ele nu o afișează ca să nu desființeze mitul.
Dar stai, tu ai vreun nud la poza de profil? Nu văd.

anonim_4396

Jelli-bomboano, pe mine poti sa ma vezi live oricand, cu drag rolling on the floor

anonim_4396

Lasă-mi un id de mess și da-mi web apoi laughing. Dar să nu faci vreun gest indecent, am un frate de 10 ani micuț, știi...