Sincer nu prea înţeleg exact ce vrei să spui.
Deci, îţi apare o dată sub poza utilizatorului care a pus întrebarea "Evalueaza întrebarea fără a răspunde" http://i.imgur.com/0vFul.png dai clik acolo apoi vezi întrebarea "Întrebarea era postată la categoria potrivită?
Da Nu (Categoria curentă: Informaţii Utilitare)", iar pentru a o muta apeşi pe "NU" şi selectezi categoria potrivită, dai "Trimite răspunsul" şi în scurt timp întrebarea va fi mutată la categoria pe care tu ai ales-o!
http://i.imgur.com/mB4kl.png
Sper că ai înţeles.
Si mie imi apare aceasta optiune, chiar daca nu sunt experta, dar eu nu ti-am mutat nici o intrebare!
Probabil erau niste errori din sistem sau alt admin TPU a facut asta.Stai linistit
Pana si lipsa variantelor explicative pe un site de rangul TPU variaza pe variabilele dumitale.
Ideea e urmatoarea : Au primit butoane persoane total paralele cu moderatul. Drept dovada si mie mi-au zburat niste intrebari on-topic pe niste topicuri off-topic. Toata lumea a ridicat din umeri, iar, cel respnsabil nu a fost tras la raspundere. Pai e democratie, nu-i normal?
Ciresica, explica-mi si mie, ca sunt mai greu de cap: UNDE iti apare optiunea de mutare a intrebarilor la alta categorie, INAINTE sa raspunzi la intrebarea respectiva? Ia-ma ca pe tolomaci si explica-mi, plizz, gen : Butonul de mutare eu il gasesc sus, in stanga paginii de, bla, bla, bla.
Gata, m-ai lamurit! Cum naiba ai primit tu chestia asta, si eu (si vad ca si IMC) nu, numai Dumnezeul TPU ar putea raspunde... ai dat spaga? Ca si eu am trimis un buchet de flori online Cristinei, cu ursulet cantator pentru Alexandra si cutie de bomboane pentru Catalin, dar in afara de un "merci!" colectiv n-am primit nimic!
Nu vrei tu sa faci poza/captura la tot browser-ul ca sa vedem si bara de adrese? Poate nu e musai sa fii userul X ca sa evaluezi
Bai IMC: parca ziceai ieri ca daca iti raporteaza cineva intrebarea aia, a doua secunda iti stergi contul definitiv, si imi vinzi mie eventual fundele... te-ai razgandit, bro, ca vad ca intrebarea ti-a disparut?!?!
O dai la intors ca NOname, cand si-a luat La Revedere de la noi definitiv, numai ca sa renasca ca Mesia, pe acelasi cont, dupa o saptamana!
Nu vă apare? Ciudat!
Nu ştiu ce să spun... m-am trezit aşa dintr-o dată cu ea şi cu încă 2 funcţii "Editare alerte" şi "Vezi alerte" şi astea tot aşa, nu apar la toţi userii seniori.
Poate apar la cei mai activi (discriminare)
Si ce face chestia aia cu "editare alerte" si "vezi alerte"?
"Aceasta facilitate este oferita unui numar mic de utilizatori, datorita implicarii lor in comunitate. Acestia au contul pe site de cel putin 6 luni, au oferit peste 500 de raspunsuri (cu exceptia celor de la categoriile Conversatii, Totul despre TPU si Trivia / Amuzante) si au cel putin 50 de raspunsuri castigatoare, desemnate de useri distincti."
http://www.tpu.ro/blog/?p=2945
Aha, merci! Ce mafie sunteti!
Auzi tu: "cel putin 50 de raspunsuri castigatoare, data de useri distincti"
Adica o sa te urmaresc ca un pisoi, doar-doar o sa postezi si tu vreo intrebare, (ca esti user distinct, nu?), si cum va prind pe astia distincti, cum va lingusesc si va pupinkur-esc, doar-doar o sa me desemnati si pe mine demn de a primi optiunea de mutari aiurea intrebarile altora, mai necajiti, nu?!
Eu le-am trimis adminitelor felicitari d-alea retardtate cu Pig Gin si degeaba, nici "merci" nu mi-au spus
Pentru evaluarea intrebarii fara a raspunde, va voi spune eu in privat ce trebuie sa faceti.
Nu ma mai intereseaza. Am aflat singur, ca de obicei, explorand putin codul sursa al site-ului.
Merci, bro, pentru linkul privat. Dar nu este in intentia mea sa ma apuc sa schimb aiurea categoriile fara sa raspund la intrebarea respectiva... mi se pare ilogic sa ma preocupe schimbatul categoriilor pe o postare fara sa ma explic cu vreun raspuns celui care a postat-o, nu?
Am vrut prin intrebarea mea sa subliniez doar ce tampenii de idei au uneori adminii, dand posibilitatea unor useri "de casa" sa-si bata joc de alti useri, distrandu-se cu intepaturi gen mutat intrebarile aiurea, sau pur si simplu habar sa n-aiba ce sa raspunda, dar sa fie plini de "idei" la ce categorii ar trebui publicate respectivele postari.
Nu era mai simplu sa raspunda gen: "Buna, intrebarea ta e postat la o categorie gresita, consider eu. Ti-o mut la categoria X, ca acolo ai mai multe sanse sa primesti un raspuns corect"... si puff! Apare si chestionarul dupa ce scrii asta, nu? si afla si IMC cine ii muta aiurea postarile, sa poata sa-l injure
FemeiaPaiangan întreabă: