Mulțumesc NOname că mi-ai luminat ziua cu ceva nou. Sincer, nu știam că oferirea de 4 sau 5 stele la ultima întrebare din chestionar îi dă şanse să ajungă la "Recomandate". Bună sesizare! Și încă ceva...corect ceea ce ai afirmat la început. Multe din întrebările postate la categoria,, Totul despre TPU'' își au răspunsul la regulament.
Un an nou bun/fericit!
Eu unul completez chestionarul acela doar pentru intrebarile de la sanatate care intr-adevar ar merita cat mai multe opinii, in special de la persoane care se pricep in domeniu.
Si ocazional unele intrebari de la stiinta si filosofie care cat de cat au un gram de neuron in spate.
De restul nu ma intereseaza...
Ah, si o parere perere personala.
Nu ar fi mai bine ca intrebarile ce sunt postate la religie sa nu mai apara la intrebarile populare?
Pe langa faptul ca 90 % din ele au un nivel de cretinism in ele care greu poate fi exprimat in cuvinte, fie ca vorbim de crestini sau atei..mai si primesc cate 100 de raspunsuri, care majoritatea sunt certuri contradictorii.
La fel si la t/a.
Da, dar cate voturi sunt necesare pentru a deveni intrebarea recomandata? Conteaza mai mult evaluarea facuta de un User al Anului sau Expert decat un user Senior obisnuit? Eu ma gandesc ca se face automat treaba asta. Asa ca la cate intrebari am votat eu cu nota 5 si nu s-a schimbat nimic, iar la categoria asta mai vezi o intrebare recomandata(din categoria acelora detestate de mine) ce-si gaseste raspunsul in regulament. Ghici ce! Le vad si le notez cu 1 steluta! Nu se intampla nimic! De cele mai multe ori renunt de la a vota!
Buna. Nu stiam, dar eu de fiecare data completez acel formular. Intr-adevar, am observat ca multe intrebari sunt puse la categoria "Recomandate", dar eu cand completez formularul dau 4 sau 5 stle doar intrebarilor care chiar merita. Mersi mult pentru informatii!
Iti multumesc si eu NOName pentru aceasta veste .
Sincer, nici nu am stiut, dar o sa-ti urmez cu siguranta sfatul.
Ionut299273 întreabă: