Pentru ce am primit nefolositor si stupid? Pentru ca am propus?
Nu mi se pare logic sa primesc voturi la astfel de raspuns
NOname ar merita dar si brigaela.Ambele sunt cele care dau raspunsuri cu adevarat folositoare
Vin si eu cu un vot, asa sa ma iau in seama.O propun pe Fidolica.Ati spus ca nu exista? Doamne ce proasta sa nu se inscrie...
Ioandelasal, merita cu prisosinta acest titlu. Apoi o nominalizez si pe NOname, se daruieste neobosit acestui site si are raspunsuri inteligente, o merita. Felicitari castigatorului!
As avea foarte multi candidati. Dar cei mai potriviti sunt:
NOname, pentru raspunsurile sale concrete
Ioandelasal, pentru bunul simt in raspunsuri
ÉrotiqueConseils pentru raspunsurile folositoare
Brigaela pentru maturitatea dovedita prin raspunsuri
Bai astia care dati vot STUPID si NEFOLOSITOR de ce mama dracu` le dati ca chiar nu inteleg.Chiar nu aveti alta treaba.Pana mea, de BGDs nu a auzit multa lume pentru ca nu raspunde la toate intrebarile stupide pe care le pun tancii da dati STUPID la NOname? Voi sunteti sariti de pe fix in pana mea.Si pentru astia care au dat voturi negative pentru BGDs uitati-va la ce raspunsuri da si dupa aia dati click aiurea.Hai ca m-ati enervat la faza asta.Poi ori sunteti oameni cu creier ori fara creier? dati voturi aiurea din lipsa de ocupatie. Duceti-va draq ca m-am umplut de nervi din cauza voastra.
Nu te deranjeaza ca oamenii astia ti-au dat vot negativ pentru nimic? Fereasca Dumnezeu... daca ar durea prostia...
Ioandelasal,Nelul,NOname-sunt cei mai seriosi si dau raspunsuri foarte bune!
Nu mimi apare casuta de raspuns asa ca voi vota aici. Imi cer scuze lui UbexFlo. Votul meu merge la NOname deoarece, dupa parera mea, este unul din cei mai seriosi utilizatori TPU. Ea da cele mai bune raspunsuri si edste cea mai activa. Respect NOname!
Votul meu merge la NOname deoarece, dupa parera mea, este unul din cei mai seriosi utilizatori TPU. Ea da cele mai bune raspunsuri si edste cea mai activa. Respect NOname!
Ionut299273 întreabă: