| TPU.ro a întrebat:

Pe cine propui pentru titlul de Utilizatorul Anului pe TPU? Poti numi pe oricine care intruneste conditia ca in ultimul an sa fi avut cel putin pe o perioada de 6 luni minim 20 de raspunsuri pe luna.

597 răspunsuri:
| CloseToYou a răspuns (pentru RyugaHideki):

Mult succes cu asta atunci big grin kiss

| Urzi23 a răspuns:

Urzi23 A raspuns cu intelepciune :

Ar trebui sa ascultam si vocea poporului, care o propune pe Ema.

Urzi23 Ii roaga pe ofticosi sa mai dea si ei cite un stupid de ajutor deoarece vreau sa bat un record si nu pot rolling on the floor

| S3c0ndSh0t a răspuns:

NeluL este potrivit pentru userul anului deoarece a ajutat o multime de utilizatori de pe TPU nu numai pe mine.

| DJohnny a răspuns:

NOname

| IMC90 a răspuns:

In mod normal ti-as zice cateva asa incat si parintilor tai sa le fie rusine ca s-au nascut. Dar, din respect pentru echipa TPU care face totul sa limiteze injuriile si scandalurile, ma voi abtine.

''Kronerstadt'' nu pupa dosuri? Asta este duma zilei... Eu nu am stat sa-i explic faptul ca este un ipocrit, fiindca oricum il depaseau explicatiile mele. Nu vreau nici sa pronunt numele userului a carui dos este lustruit constant fiindca nu ma intereseaza (spre deosebire de altii nu prea imi place sa fac pe justitiarul). Dar, in momentul in care vad cu ochii mei niste abuzuri nu pot sa nu ma sesizez. Din partea mea veti primi pachete cu carne pana o sa va iasa pe nas (fie ca vreti sau ca nu vreti). Asa trebuiesc tratati ''spartanii'' de pe TPU.

| Mirellusha a răspuns:

Eu la fel pe utilizatorul BGDs.

nony
| nony a răspuns:

Urmand vechiul si prostul obicei, cand e vorba de premii si recunoasteri, apar hienele si se mananca intre ele.De ce ala? De ce aia? De ce X, Y, Z? Se pare ca multi, foarte multi dintre voi au uitat ca, ¨ Utilizatorul Anului ¨ este, cum s-o spun mai frumos, FRECTIE LA PICIOR DE LEMN.Nu reprezinta nimic pentru nimeni si mai ales, nu onoreaza pe nimeni in afara acestui spatiu virtual.Nimic nu se pierde, nimic nu se castiga, e doar o lupta crancena intre ...nimeni pentru nimic.Ce ziceti de ¨ Tatal Anului¨? Ce ziceti de ¨ Mama anului¨?, si toatea astea fiind in lumea reala.Credeti ca Brigaelei, primul si unicul Utilizator al Anului, i s-a marit salariul real de la locul de munca? Credeti ca o recunoaste lumea pe strada mai des ca inainte? Nu, e acelasi user cu care ne-am invatat si care te ajuta neconditionat atunci cand ai nevoie de el.Despre asta e vorba, de a fi acelasi om ca inainte, chiar si dupa ce ai fost incoronat.

Sunt prea dezgustat de tot ce se intampla la majoritatea postarilor si mai ales la cele in care se cer alegeri.In concluzie, NU votez si sper din inima sa nu ma voteze nimeni.

¨Oamenii raman pe Pamant, Zeii zboara in virtual¨ - by Me!

| bloodxplodeeee a răspuns:

Utilizatorul : hummer! hummer for ever tongue!

kongeriket
| kongeriket a răspuns:

Propuneri: Woodenpints, Kronstadt și ErotiqueConseils.
Dacă e obligatoriu numai unul, atunci să fie Woodenpints.

Shalon Korpiklaani!

| sefwefhiff a răspuns:

Cea mai mare prostie este sa numesti pe oricare dintre useri userul anului...
Care sunt criterile? Care are mai multe "funda"? Care a ajutat mai multa lume? Cum se poate masura/compara un ajutor dat cuiva?
Majoritatea celor din topu asta al vostru sunt "vanatori" de raspunsuri care de cele mai multe ori sunt gresite.
Decat sa acordati premii de ce nu imbunatatiti site-ul?

| DorelSudoru a răspuns:

rolling on the floorCe oameni tampiti(ma enervez cand se vorbeste atat de rau despre pusti de 20-16 ani dar majoritatea au dreptate)...Fratilor astea sunt opini personale, de ce ploua cu voturi?

| Mehh a răspuns:

NOname si Legiuitoarea(nu pot alege).

| alexeanca a răspuns (pentru IMC90):

Cred ca mamica ta e mandra de felul in care ni te adresezi pe TPU!
Asta iti dovedeste verticalitatea cu care te lauzi, nu?
Vezi? Asta e si cauza pentru care nu poti face pe justitiarul.Ai avea nevoie de sustinere cervicala serioasa, iar in cazul vertebrelor deja lezate corectarea e extrem de dureroasa.
Pachetele de carne iti vor fi returnate pana vei face indigestie! Numai bine!
Echipa TPU a primit si ea cateva pachete de la tine? In semn de respect ca se straduiesc sa eradice balamucul pe care tu il provoci! Sa-ti fie rusine!

| DeathTheKid a răspuns:

Il propun pe Nelul si pe Apache

| odorash a răspuns:

Buna! Votul meu este pentru Ioandelasal.

| tony98 a răspuns:

NOname sau NeluL

| AnonimAwesome a răspuns:

Anonimawesome!

| 7uP112 a răspuns:

Ii propun pe Legiuitoare si Grece12

| 7uP112 a răspuns:

Ii propun pe Legiuitoare si Grece12.

| 7uP112 a răspuns:

Ii propun pe Legiuitoare si Grece12 big grintongue

| 7uP112 a răspuns:

Iasi propune pe Legiuitoare si Grece12 dar nu-s sigur

| costel121 a răspuns:

Il propun pe neluL

| TinyThing a răspuns:

NOname

| Ramonaaaa a răspuns:

Ioandelasal happy.

| Dany4uu a răspuns:

Woodenpints.

| Kazimir a răspuns:

Eu il propun pe Apache. Dă raspunsuri atat folositoare cât și amuzante. Nu degeaba este in top 10 utilizatori.

| Biggiesan a răspuns:

Il propun pe dl Poneiul Troian! Are o densitate a raspunsurilor cum nu vezi la nimeni desi nu e inscris demult pe site! Sau poate a mai fost si nu stiu eu! Heey domnule ponei oricum nu te vor alege dar tie sa nu-ti pese pentru ca tu oricum ii vei troieni pe castigatori!:-)))))

| Neimportant a răspuns:

O nominalizez pe ÉrotiqueConseils pentru seriozitatea cu care tratează întrebările, pentru că ajută și este o persoană de treabă. happy

| ROB3RT89 a răspuns:

Eu zic Legiuitoarea, chiar meritahappy

| AnytaGirl a răspuns:

NOName