Brigaela,in opinia mea are raspunsuri utile si merita pe deplin sa fie userul anului
Eu o propun pe PufosheniaRo...este un user foarte de treaba, prietenos. Chiar daca nu este de mult timp user al TPU, chiar ii place sa ajute oamenii si chiar i-ar face placere.
Pe tine? Nici macar n-ai 10 raspunsuri si ai aparut si tu, acum!
Eu,pentru ca sunt cea mai activa si sunt cea mai desteapta din aceasta camera
1.Minţi. Sunt alţii şi mai activi şi pricepuţi ca tine
2.Autonominalizările nu ajută cu nimic, deci te rog pe tine, şi rog şi pe alţii să nu se mai autonominalizeze. La întrebarea asta am spus asta de 4 ori, dar eu zic, eu aud -_-
Dibaciul
O propun pe AnormalKid, este un om cu bun simt, stie sa raspunda la obiect, dispune TPU cu raspunsurile ei serioase, un adevarat utilizator care sa stie sa respecte lumea. Este calma, rabdatoare si este pacifista. Ii plac delfinii si spera ca intr-o zi sa faca o campanie, dar de asemenea si pentru copii orfani. Este educata, bunele maniere sunt pe locul I la ea. Pasionata de citit, originala, tot timpul uimeste cu ceva al ei. Convingator, convinge lumea la bine. Da importanta si lucrurilor marunte. Vrea sa isi faca multi prieteni, are o imaginatie bogata. Deci, merita voturile voastre!
Il propun pe utilizatorul @Ioandelasal! Este un user care activeaza frecvent pe site, da raspunsuri foarte folositoare atat in materie de legi si politica cat si in general la celelalte! Nu se implica in discutii contradictorii pe site, lucru care este esential pentru un user al anului!
Deci dupa mine, domnul Ioandelasal intruneste toate calitatile necesare pentru un bun user al anului si ii acord votul meu final!
Sau doamna!
Domnul! Mai activeaza inainte sa scoti ceva pe gura!
Salut!
Cam devreme cu aceste propuneri/nominalizari fata de anul trecut. Deci acum sunt propusi doar candidatii, apoi se voteaza efectiv, dar sper ca se va face cu argumente solide, nu? Altfel ne ducem dracu' cu site-ul vostru si titlurile voastre abracadabrante. Dar ma rog...
Il propun pe IOANDELASAL www.TPU.ro/utilizator/scyw (am scris mare ca sa se inteleaga esenta pentru cine nu prefera sa-mi citeasca tot cearsaful asta) pentru ca mananca legi pe paine, isi consuma din timpul liber pentru a raspunde benevol pana si la cele mai banale intrebari daca crede ca stie raspunsul, din aproape orice domeniu, desi fireste ca Legislatie, Politic&Social e categoria lui in care se scalda si se simte ca acasa. E foarte politicos, evita conflictele, scopul lui e doar acela de a ajuta fara a avea pretentia de a primi ceva in schimb. E un om in varsta, matur, ce poate face mandra o intreaga comunitate ca User al anului. As fi mandru ca el sa fie ales pe 2011.
Initial n-aveam de gand sa nominalizez pe cineva, dar apoi m-am gandit: "Daca inconstientii astia il vor nominaliza pe Zeul Link-urilor?" Si d-aia m-am decis si eu sa particip aici.
Ah, dar era sa uit. Ce criteriu extrem de relevant, domne, 20 de raspunsuri pe luna in 6 luni...of of of.
Buna!
Nu as vrea in nici un caz NoName fiindca se da mare si nu raspunde,mai mult critica, sincer Woodepints da raspunsuri folositoare dar cel mai mult ori NeluL care m-a ajutat enorm ori April ÉrotiqueConseils sau Woodepints, sunt useri foarte activi si chiar se implica deci RESPECT!
Ionut299273 întreabă: