O propun pe ÉrotiqueConseils. Are răspunsuri folositoare, inteligente şi bine argumentate.
De departe Ioandelasal merita acest titlu. Cred ca el si Brigaela sunt singurii de pe site care sunt cu adevarat experti intr-un domeniu si aici au respectat regulile si sunt doar pentru a fi de ajutor.
Sper din tot sufletul ca in acest an sa fiti verticali si sa tineti cont de adevarata valoare a utilizatorilor si nu de voturile pustanilor sau a celor " cu o mie de conturi ".
Cu gandul ca poate intr-o zi am sa imi fac un alt cont si cu o umbra de speranta ca nu o sa mai incurajati prostia si linguselile, aceeasi nesuferit Lora.
Eu il propun pe NeluL! Pentruc a este un utilizator serios si ne ajuta cu multe! El in loc sa puna intrebari afiseaza linkuri ce ne ajuta foarte mult! NeluL!
NOname este un om care intr-adevar se implica in comunitatea TPU, si nu cred ca doar mie mi-a lasat aceasta impresie.Eu una o admir. Brigaela, legiuitoarea la fel, respect. Sper ca una dintre ele sa castige.
FuckTheSystem-Raspunsuri folositoarea, are o oarecare doza de umor
Apache-Mai trebuie sa zic ceva? E un membru valosros al comuniati TPU
Dragilor de ce mai votati persoane care au fost deja Userul Anului? Dar eu il votez pe NeluL este o persoana foarte activa si da raspunsuri foarte folositoare. Cred ca ar merita aceasta functie!
Ioandelasal,Nelul,NOname. Sunt persoane care merita sa poarte acest titlu deoarece sunt foarte activi, sunt persoane integre care doresc cu adevarat sa ajute.
Votul meu merge pentru annete. Este o adevarata prietena si m-a inteles in toate problemele mele. As vrea ca ea sa fie, chiar daca are un rank un pic mai scazut.
Bună,
Personal, consider că ErotiqueConseils merită titlul. Din punctul meu de vedere, are cele mai inteligibile şi folositoare răspunsuri.
NOname Si il vreau sa-l mentionez si pe RyugaHideci, care e de asemenea un membru important in comunitatea TPU
Îi propun pe greece12, Brigaela și Ioandelasal (au fost printre cei mai dedicați și activi utilizatori din 2011).
http://www.TPU.ro/blog/?p=2538
Acum sunt doar simple propuneri, am înțeles bine?
Ionut299273 întreabă: