Eu l-am propus pe Kron. De ce l-am propus pe el si nu pe altcineva, e treaba mea. E dreptul meu sa propun un user, oricare ar fi el si indiferent de parerea celorlalti despre el, la fel cum fiecare are dreptul sa propuna pe orcine doreste. Nu vad de ce toate postarile de pe blog apar fara probleme si postarea mea in care fac propunerea, asteapta sa fie moderata? Asteapta... si asteapta... sa nu fie vazuta de nimeni. Trec cu vederea ca aseara alte postari care asteptau moderare au aparut. Insa de atunci si pina acum, era sufiecient timp sa-mi fie moderata postarea, mai ales ca maria sa Alexandra.TPU a facut deja o postare acolo si imi vine greu sa cred ca nu a vazut ca cineva asteapta ca timpitu' sa-i fie moderata postarea. Daca il surghiuniti pe Kron ca-i slobod la gura cind ii sare tandara, e cu totul alta poveste. Eu si oricine altcineva, daca vrea, il poate propune pentru orice, userul anului, expert in gura mare, imparatul TPU. Nu conteaza, fiecare are dreptul sa-si spuna parerea. E clar ca nu o sa ajunga userul anului, in fond numai eu l-am propus, nu mai are si alte propuneri, deci nu este un risc pentru altcineva, nu-i scade nimanui sansele. Nu vad de ce pe linga sanctionarea lui, trebuie sa am si eu parte de "pumnul in gura" si nu-mi apare postarea pe blog. Sa-mi stea postarea in asteptare cu lunile, numai ca sa nu se vada numele lui Kron, mi se pare deplasat. Respectati-mi dreptul la opinie, indiferent care este aceasta. Pina la urma este un site care se vrea corect, nu un site comunist.
Asta este noul post de pe blog, pentru ca vechea postare vad ca mi-a fost stearsa.
"Vad ca dupa ce mi-ati tinut 24 de ore postarea in "asteptare pentru moderare", acu mi-ati sters-o complet.
Nu pricep de ce eu nu am dreptul sa-mi exprim parerea in privinta asta. E dreptul meu sa votez un user si e treaba mea pe cine votez, la fel cum fiecare user are dreptul sa-si spuna optiunea si e treaba lui pe cine si de ce voteaza. Deci daca l-am propus pe Kron, normal mi se pare sa apara si propunerea mea, la fel cum apar toate celelalte propuneri."
Eu o propun pi ema, ca e crestina, echilibrata si are 10 norme pe care le respecta cand intra pe TPU.si pe harciog ca mii frate,si daca nu acum, atunci cand, daca nu eu atunci cine? e bine sa ai pile pe TPU.
Ai innebunit Tristane? Ma astept sa dispara nepotismul si tu il intretii? Nuuuuu; Fidolica, Fidolica, Fidolicaaaaa...
Il votez pe TPU.ro si pe ema
Dumnezauuu fie cu voiiiiiiiiii (I LOVE SATAN XoXO)
Daca ar fi sa aleg dupa sensibilitatea intrebarilor, mi-as fi dorit sa o propun pe Ema (desi se afla abia pe locul 39 cred ca va progresa mult in viitorul apropiat).Dar totusi, Ema fiind prea departe de podium, dau votul meu lui Ioandelasal
Ionut299273 întreabă: