Propun pe... habar NU am pe cine chiar NU ştiu pe cine! Mai daţi-mi puţin răgaz!
Florin,aicea,la această postare s-au făcut DOAR propuneri (termenul pentru propuneri a expirat). Ele au fost selectate de admini si după aceste propuneri au fost aleşi primii 10 candidati, care pot sa fie votaţi de oricine doar o dată. Pentru asta trebuie sa accesezi butonul "votează utilizatorul anului" care a aparut recent în partea stanga, sub "Logat ca florin1979". Abia acolo se ia în considerare votul tău! Eu, personal am drept de 1 (un) vot,ca şi tine şi ca şi oricine de pe site! Rezultatul se va publica de ziua TPU-ului, care nu mai ştiu cand este, dar parca în luna asta.
La această postare s-au incheiat propunerile din moment ce s-au ales deja primii 10.
Haideti, dragilor, sa mai promovam si pe altii. De Bacemi ce ziceti? Nu credeti ca merita? Eu, una, il voi vota!
Multumesc! apropo, ce mai stii de situl ala prelaunch malayesia?
Brigaela pentru ca este un utilizator foarte activ si gandeste ceaa ce spune nu ca altii.
O propun pe NOname, deoarece este foarte prezenta in raspunsurile tuturor utilizarorilor,si deoarece raspunde cu,, cap'', si nu din plictiseala cum fac altii. Pupici:X.
Ionut299273 întreabă: